Claes Widerberg Andligt Medium – Shaman – Ring direkt eller boka tid, vardagar – 0735 33 83 17 – 09.00 – 19.00
Arkiv
Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Senaste kommentarer

  Podcast – Andar om arbetarnas barn

  Arbetarnas barn, andar talar

  I olika tider ser vi olika på livet, men gemensamma nämnare finns i alla liv som är liknande för alla tider om den mänskliga karaktären.

  Jag går in i en meditativ trance, upplever att jag anländer till rummet i andens land. Där upplever jag naturen som stillande omkring mig själv, jag känner mig som en del av hela varelsen universum är levande som genom mig.

  Och så tar andarnas entiteter över, talar och diskuterar med mig fram och tillbaks. Berättar lite om sina egna tankar, och jämför med liven vi och jag levt i olika tider, fram och tillbaks. De tar över min kropp och så lever vi alla och kommunicerar genom hela mitt mentala kretslopp, som en kropp och själ är.

  Lyssna 20 min på Arbetarnas barn