Claes Widerberg Andligt Medium – Shaman – Ring direkt eller boka tid, vardagar – 0735 33 83 17 – 09.00 – 19.00
Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Senaste kommentarer

    Podcast – samtal med anden

    Om nu gud var ordet, kan man se och höra ljudet av jordens äldsta ord också?

    Jag sitter i vårlandskapet och får lite bildlika berättelser i den kosmiska tankens frihet att lyssna på i nuets alla nya och gamla verkligheter av allt tid. De talar stillande tillsammans till mig om bildlika vardagliga ämnen som även berör mig.

    Jag stillar ner mig en aning och låter anden ta över min kropp och tal. På vinst och förlust. Och precis som i vilket samtal som helst så börjar det handla om ett ämne i ena änden och landar någon helt annanstans i slutet på samtalet.

    Lyssna 14 minuter