Claes Widerberg Andligt Medium – Shaman – Ring direkt eller boka tid, vardagar – 0735 33 83 17 – 09.00 – 19.00
Arkiv
Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Senaste kommentarer

    En kort presentation på tre minuter

    Kort personlig presentation av mig och hur jag arbetar

    Jag var i väg ut i skogen och hade en privat sittning för mig själv och en ande som kan minnas hela sitt eget liv.

    I nuet av den tid den skulle ha berättat för er om jag låtit allt vara med i denna korta presentation. Nuet är portalen till all tid u alla våra liv, på jorden. Även långt innan människor vandrade här. Allt levande är en totalkommunikativ varelse. Eller världssjälen kort och gott.

    Lyssna och titta i 3 minuter