Claes Widerberg Andligt Medium – Shaman – Ring direkt eller boka tid, vardagar – 0735 33 83 17 – 09.00 – 19.00
Arkiv
Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Senaste kommentarer

  Medial kurs 1

  Mörkräddslor upplever de flesta

  Men det upplevs nog inte som ett svårt ok att bära på och leva normalt med. Jag påstår ändå att det går att veta betydligt mer om oss själva via våra egna små rädslor än vi ens försökte förstå oss på många gånger. De hör väl ”livet” till? Hur kan förstående för en liten obetydlig mörkrädda förändra hela upplevelsen av livet, även på dagen? 

  Har ni provat att ensam gå ut i skogen i kolsvart mörker eller under en stjärnklar himmel i glasklart månljus? Och lyssna på ugglorna om våren, från februari mars och april till exempel?

  Har ni hört hur rådjuren skäller eller hjortarna brölar i mörkret?

  De flesta blir oerhört obehagliga till mods när de väl försöker eller blir tvingade till det. Men ni kommer så småningom kunna relatera till det på ett helt nytt eller urgammalt sätt med stilla evinnerlig eller spontan oförklarlig glädje.  

  Gud tvingar ingen att gå ut i skogen själv och lära sej det. Men många gör det ändå, jag gjorde det själv för jag ville det, av någon naturlig okänd anledning. Jag är som ett barn ni vet. Jag vet helt plötsligt bara vad jag vill och så gör jag det utan att be någon annan om godkänt eller lov. Jag har alltid gjort så men jag kunde inte alltid förstå och förklara varför ens för mej själv. Jag har alltid blivit styrd av den andliga individ som bara väntar klart på att mitt moderna liv skulle kännas urlakat näringsfattigt och klart. När själen saknar näring och slutar tro på allt vi modernt vet om allt och ingenting? Då finns en möjlighet att åter slå rot i vår urgamla naturliga själ igen. Vi blir åter som dom barn vi var, naturens naturliga barn, men nu som vuxna får vi lära oss klart vilka vi ännu är, för vår egen skull.

  Oxelösunds våtmark i månsken

  2005 och 2006 började jag få en vag insikt som drev mig att utforska mörkrädslorna.

  Jag började gå ut i skogen och promenera med hunden på kvällarna efter solnedgången. Och till och med hunden blev jag rädd för när den jagade överlyckligt fram och tillbaka i mörkret.

  Hela livet är både natt och dag, tro inte att urtidsmänniskor var rädda för mörker så som vi så gärna inbillat tror. Jag vet att de inte var det nämligen, det vore i så fall emot deras egen exaktare natur.

  Vilka är nu de stora poängerna?

  I dag ser jag alla mina egna fördelar med att nattvandra fritt i skog och mark under flera år. Jag ser ljuset mycket lättare, jag känner vibrationerna eller ljuden av universum mycket lättare. 

  Utan upplevelsen av ljuden eller fysikens kemiska vibrationer i vår kropp, får tid och rum ingen klar rums eller rymdupplevelse. Vi känner oss ofta väldigt platta och små i naturen och trivs inte under bar himmel. Vi vill ha tak över huvudet. Och jag märkte att så blev upplevelse av dagarna bland människor mycket lättare att handskas med.

  Jag började våga gå på stan bland människor utan att vilja försvara mig, jag slutade spela min personliga roll, och i fred slutade jag vara överkänslig. Jag lärde min kropp att hjälpa till med att hålla ordning på mina oroliga tankar. Och jag märkte snart att jag obehindrat kunde vandra i skog och mark på nätterna utan att känna nackhåren som reser sej som ett obehag, utan snarare kändes det som en välbehagligt hälsning från mej själv, som möter mej omkring mej själv. En hälsning från naturen till de urtida djuret vi människor en gång va.

  Gammal båtyxa

  Föreställ er alla mörkrädda stenåldersmänniskor?

  För det är väl vad de flesta förmodligen tror? Dessa skrockfulla urtidsmänniskor och så vidare. Snack, hur skulle det se ut om de inte vågade vandra fram i naturen. Och känna himlen som ett trygg tak över deras egna huvud. Jag har lätt att uppleva det själv i dag. 

  Medeltida människor trodde ofta på skrock det vet vi, för så förstår vi i dag, men förstår vi verkligen hur de tänkte och förstod något annat för sej själv? Och vilka förmaningar fick upphovsmännen till de gamla sagorna om trollen som hämnades mot olydnad även förstå själv? Sedeläror var nog på sin plats redan då.

  När jag så att säga började uppfattade världen inom genom omkring mej med alla sinnen så att hela kroppen mår bra, av att bestå enhetligt av hela sin urgamla själ, så kroppen kan känna till sin egen varelse som en mentalt balanserat och djupt i själen trygg människa, då var mycket vunnet på de väldigt små och stora förändringar det innebar att sluta vara rädd för mörkret över allt.

  Svensk lysmask 5 Juli 2012

  Djur och naturfobier

  Till exempel upptäckte jag långt senare, att alla mina fobier för insekter också avtog helt och sakta men säkert förstod jag att de liksom växte bort som av sej självt de också.

  Insekter och andra djur började även kommunicera så det kändes medvetet inom mej. Jag började så att säga uppleva deras egen inre förståelse, för den levande varelse även jag är. De såg inte genom mej längre. ”De såg mej.” Det är en stor skillnad att inte bara veta, men härligt är det att uppleva. Särskilt med insekter eftersom jag en gång i tiden utvecklade en lögnaktig relation till min egen själ.

  Och vad kommunicerar er hud, och hur känns den med er urgamla päls, när håren reser sej i nacken eller på kroppen lite hur som helst? Och till en början mest av rädslor och panik.

  För ni kan även lära känna hur kroppen och även huden, också kommunicerar och efter ett tag, talar en ny sanning när ni kanaliserar och känner med välbehag om något blev verkligt och ursprungligt bra.

  Kroppen har många outvecklade organ och missförstådda sinnen kvar från urtiden, det är bara att lära sej aktivera dessa funktioner och sedan lära känna hela sej själv igen.

  Runnmarsudden Oxelösund

  Om kursen i stora drag

  Jag kommer med ett kurserbjudandet till sensommaren eller hösten. Jag kommer erbjuda en andlig medial och helande utbildning i flera steg. Där denna kurs är det första steget att ta. Du behöver inte vara andlig nybörjare vi blandar och lär oss samarbeta tillsammans. Hur många andliga människor har egentligen gått ut och mött hela skapelsen i naturen på natten? Det blir en utmaning för vem som helst. Men först lär vi oss att tycka om det tillsammans. 

  I steg ett kör vi i gång redan från första början med att ta reda på vad vi människor egentligen är, via vår uråldriga själ. Vi lär känna våra vardagliga rädslor och lär oss släppa taget på dom. Att vandra i skogen på kvällen är ett perfekt sätt att fort lära oss njuta av den nya ljusa mörka värld som även öppnar upp för nya ”dagliga” möjligheter till insikter som löste sej av sej självt.

  Vi balanserar dagen och natten och för oss själva till en hel gudomlig varelse i alltet. Här uppstod små oförklarliga mirakel i mitt eget liv, även långt senare i mitt liv. Tid har vi alla gott om nämligen.

  Människor är ofta mer rädda för mörkret än natursjälen tål och egentligen står ut med, vilket även präglat våra invanda beteenden under på dagen. Vi förstör så ofta livet på dagen med onödiga associeringar om natten, med inbillningar om allt farligt som tydligen bara finns där ute i mörkret, att även de ljusaste dagarna på stan bland vanligt folk, upplevs som betydligt farligare än det behöver kännas som.

  Vi nutida människor blev med tiden betydligt räddare för okända människor, men vi förstod inte varför. För vi tog över gamla vanföreställningar från mor och far, och vi lät rädslorna styra signalerna som vi även förde över till barnen. (Även om vi nu för tiden blir tvingade att hålla emot, rädd för andra människor var vi nog även då, men okända människor kunde även betyda goda nyheter och fina utbyten av information. Men oavsett vad? Det var då skogen var vår vän, natt som dag. Och fredligare var vi över lag får jag veta, när andarna fyller på med information om hur vi även liknade oss själva redan då.)

  Har ni tänkt på att känslan av vår kroppbeshåring bland annat, kan avslöja vilka betydelser naturen känner till och kan kommunicera mycket säkrare tillbaka när vi har lärt oss att mentalt tyda vårt eget slumrade djuriska kropspråk. Möjligheterna är oändliga på alla personliga plan. Vi lär oss det tillsammans.

  Det är en sak att redan förstå och tro på sanningen här, men det är en helt annan sak att tillsammans utbilda sej själv att verkligeb göra, leva och lära som man också lärt sej veta det själv. det blir deltagarnas oersonliga ansvar att utveckla och undersöka ensamma i mörkret

  Hur lärde jag mej själv utan hjälp?

  Varför jag bara gick och gjorde detta, utan att veta varför? Varför och var förlade min magkänsla jag var utrustad med redan från barnsben? Det förstår nu jag efter flera år. Det är nämligen så att när ingen ville vara med och förstå det här tillsammans med mej som barn, så slutade jag tro på svaret inom mej själv, och när jag växt klart och andliga näringen i nutiden tog slut av sej självt. Så visade min gamla ande vägen åt mej själv. Ut i skogen på natten och lärde åter upp mej till shaman igen.

  Och när jag själv aldrig någonsin konmer bli fullärd så kommer ni aldrig bli det före eller efter mej och inte före eller efter varandra ni heller. Varför jag skriver så?

  Att vandra i skogen på natten är ingen militärisk tävling som ska kännas svårt. Det ska kännas härligt helst från början men garanterat efter hand när ni lär er kontakta er människas urgamla själ en liten bit i taget. För att sedan kanske våga klara av det själv.

  Det ska vi lära oss tillsammans i höst, jag går före och visar en väg, men ni lär er själva att ”tillsammans” vet ni särskilt säkert och exakt ”tillsammans” hur ni själva är ert eget privata sätt att vara liknande rädd.

  Det finns ganska exakta metoder att även ta reda på och inventera vilka osynliga rädslor som sätter krokben för oss i livet. Även det gör vi tillsammans i de kurser som jag kommer erbjuda senare.

  Mörkrädda människor har många olika grundorsaker att känna till sej själva ”nästan” exakt likadant med.

  Ring och anmäl dej till kursen! Mobil: 0735 33 83 17

  Som äger rum på Västra Femöre i Oxelösund

  Återkommer snart med nästa kursdatum.

  Kursen pågår utomhus i skogen mellan ca 18.00 – 24.00 ca. (Tider kan vara lite flytande och dessutom beroende på årstid) Den här träffen kan man gå många gånger tillsammans och varje gång så växer något stort fram tillsammans med människor som orkar vara modiga i verklig fred.

  Pris 1500:-/person

  Kursen har absolut drog och alkoholförbud!

  För långväga deltagare finns ett billigt men välordnat fint vandrarhem Poppeln jag rekommenderar om ni inte vill köra hem mitt i natten efter kursen

  Max 10 – 15 deltagare per kurstillfälle men man kan även boka och gå kursen ensam och privat med mig men då blir det tyvärr lite dyrare.

  Jag kommer hålla öppet för kurser alla helger fram till slutet i april 2018, när det börjar bli för ljust på kvällarna. Sedan kan det nog hända att jag håller lite andra fortsättningskurser under sommaren beroende på hur många som vill gå vidare från vinterns kurser. Vi får se när vi väl är där!

  Med vänlig hälsning, Claes