Föredrag – Sinnet Om Tanken Om Minnet

Föredrag | Andlig Utveckling

Föredrag om sinnet om tanken om minnet, som vi egentligen förstår om vi fokuserar på alla plan och tankar vi får, samtidigt i all tid vi vet.

Det här är del ett, och här skapar vi en aning på ytan om sinnets mediala förståelse om minnet vi förstår tillsammans bortom eller inom genom omkring oss själv.

Förtydligande:

Ordet arkiv används i en bildlig förklaring till vad tiden kan liknas vid. Arkiv kan bildligt även översättas till ett evigt färdig och samtidigt ofärdig samt föränderlig sinne tanke och minne, en så kallad totalkommunikativ, självförstående, totaldynamisk minnesdatabas.

Som fungerar därför att tiden är inte digital, (Dvs, digital =  antingen sant eller falskt) Allt är nämligen sant och falskt samtidigt i tiden, men även så, sant och falskt kan lika gärna vara falskt samtidigt för den delen, det är också sant, i bland..

Och när det sistnämnda sker, då reser vi oss upp och går, vi låter er helt enkelt vara i fred till ni tål det vi vet om sinnet.

Att lära sej kontrollera tankarna är egentligen vad jag beskriver ytligt här, tillsammans med andar som oundvikligt lever samtidigt med oss alla vi är värld.

(Sinnet Om Tanken Om Minnet = Gud om Ängel (Ängel = Budbärare) om Ande (Ande = minne) eller Oden Hugin och Munin som i tid och rum inte var så dum i sitt gamla urgamla tänk. Hugin och Munin betyder nämligen tanke och minne. Och Oden ser jag mest som Gud via sinnet och jaget på det personliga  mänskliga planet, och jag kan förstå varför shamaner, så gärna fäster sej vid arketypen Oden som håller isär personligheterna i tanken och skiljer på gott och ont genom att förstå och förlåta allt som om sej själv.)

Mvh Claes Widerberg

Vill du inte lyssna via hemsidan? Då kan du ladda ner ljudfilen till din dator eller mobil här. Sinnet-Om-Tanken-Om-Minnet.m4a (341 nedladdningar)

Claes Widerberg Andligt Medium – Shaman – Ring direkt eller boka tid, vardagar – 0735 33 83 17 – 09.00 – 19.00

%d bloggare gillar detta: