Claes Widerberg Andligt Medium – Shaman – Ring direkt eller boka tid, vardagar – 0735 33 83 17 – 09.00 – 19.00
Arkiv
Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Senaste kommentarer

  Tjänster

  Tjänster | Andlig Utveckling

  Andlig vägledning.

  60 minuter 600:- inkl moms 30 minuter 300:- inkl moms
  Kortaste tiden som går att boka är 15 minuter 150:-

  Öppet alla vardagar 09.00 – 21.00 och 12.00 – 21.00 alla helger. (Med reservation för när jag behöver vara ledig)
  Ring Mobil: 0735 33 83 17

  Betala via Swish eller bankgiro. (Bankgiro = i förskott vid fast tidsbokning)

  OBS detta är mitt Swish – nummer:1235636147

  Vid förbokning kan du även betala med bankgiro efter överenskommelse.

  Claes Widerberg

  Ring 0735 33 83 17 mellan 09.00 och 19.00 alla dagar.
  Skulle jag vara upptagen går det självklart att boka en fast tid på telefon eller privat sittning.

  Nya priser som gäller från första mars, 2017-03-01

  Dessa är de nya priserna som gäller, från och med första oktober 2017-03-01

  Mobil 600:- inkl moms 1 timme, 300:- inkl moms 30 min

  15 minuter 150:- inkl moms

  Hemma hos mig 600:- inkl moms 1 timme, 300:- inkl moms 30 min 

  Husrensning/per timme 1000:- inklusive moms plus resa och ev restid, vi gör upp vid kontakt

  Hembesök 700:- inkl moms per timme plus resa och ev restid, vi gör upp vid kontakt

  Seanser ring för pris så gör vi upp om det.

  Om mig

  Hej jag heter Claes Widerberg och är ett kanaliserande medium – Shaman och healer, från Oxelösund i Södermanland.
  Jag vägleder er samt förmedlar kontakt med andevärlden, med allt vad det innebär för er. 

  Jag hjälper dej reda ut ditt eget liv så att du själv vet vem du egentligen är och har rätt att få va.

  Guider, skyddsänglar eller sponsorer.

  Vilka är våra guider och skyddsänglar egentligen? Är vi även våra egna guider och skyddsänglar åt oss själva? Vi kan även kalla våra guider för våra Sponsorer?

  Vilka lärare i andevärlden eller himlen är våra lärare och sponsorer? De som sponsrade våra liv på jorden med sina gamla liv på jorden. De gav oss inspiration till våra egna framtida liv och vi sänder svaren tillbaks när vi undersöker möjligheterna att leva som de gamla mästarns i våra egna vanliga liv, lite här och var, i all tid, som är det nuet vi lever i nu.

  Vilka är de andliga väsen jag vänder mig till?

  Jag vänder mej till alla andliga väsen och ofta de som av många kallas ärkeänglarna, men inte nödvändigtvis bara kallas för det i allt som andarna i naturen vet. De kan även råka presentera sig som en fornnordisk gestalt i gamla gudasagor osv.

  Andar och änglar behöver inte alltid kalla sej för det som är vanligast bland allmänheten, de kallar sej för det de känner att ni själva ser dom.

  Var hör du hemma andligt i ditt eget liv? Har vi alla ett större perspektiv eller en högre utkikspunkt i våra egna liv som kan avslöja vad meningen med allting är?

  Och hur ser din framtid ut? Hur var när? Jag hjälper dej även här!

  Så här arbetar jag privat

  Lyssna gärna på detta korta föredrag

  Om du har tid?

  Lyssna gärna på denna podd om Sponsorer.

  Healing

  Vilken vilka metoder av healing använder jag mig av? Jag har fått min egen utbildning av andevärlden till större delen se senaste åren.

  Jag kan inte påstå att något annat sätt är mer rätt än något annat när det gäller healing . Lyssna gärna på min egen korta presentation om hur jag tänker och själv fått lära mig om hur healing fungerar även med mitt eget liv inom genom omkring mig.

  Jourhavande kompis

  Vissa saker vill man helt enkelt inte belasta sina egna kompisar med, särskilt som de ofta är en del av problemet som tynger dej.

  Så jag är även en slags långsiktig själavårdare eller jourhavande kompis när nöden kräver det. Men jag kan inte jobba gratis och måste tyvärr ta betalt.

  Mobil:0735 33 83 17 och har du Swish så kan du boka så korta tider som 15 minuter för 125kr inkl/moms.

  I övrigt tar jag även betalt via bankgiro som också fungerar bra vid fast tidsbeställning.

  För mer information om priser följ länken nedan.

  Med vänlig hälsning, Claes Widerberg

  Vi människor befinner oss alltid på olika sidor i livet, vi vandrar alla och upplever våra tankar någonstans mellan ytterligheterna. Därför är det inte så konstigt att det finns så många bestämda andliga skolor och religioner som hävdar att just deras skola eller religion är den eller det enda rätta. Även vetenskap kan i bland betraktas som religion.

  I slutänden så är det ändå bara balans med naturen som gäller igen, och den grå allväderguden i naturen älskar oss alla lika mycket.

  Tiden räddar oss alla från att vara eller bli exakta kopior av varandra, men visst finns det himlar i multipla universum som vi alla upprätthåller tillsammans likt en enhetlig tanke av Gud som alltid är större än ett.

  Kontakt med Andevärlden

  Jag förmedlar kontakt med andevärlden och kommunicerar med alla delar av den världen. Jag kan hjälpa dig att kontakta anhöriga eller hjälpa dig att få svar på frågor som rör antingen just dig, vem eller vilka går vid din sida? Vad föreslår dessa andligare varelser att just du kanske borde tänka på i ditt liv?

  Frågor och svar andevärlden – jag kan aldrig lova att du alltid får prata med den du önskade eller förmedla de svar som du själv kanske hoppades på. Och du bestämmer själv vad du sedan vill gå vidare med och tro på. Förstår man inte allt på en gång vad de sa, får man ofta veta i efterhand om något ändå blev väldigt bra. Jag råkar ofta ut för det själv när jag befinner mig mitt i något väldigt svårt, då ser jag inte alltid helheten förrän jag är igenom och klar. Det är oftast då jag förstår hur allt ändå föll på plats precis som mina guider sa att det skulle få bli.

  Vänskap, kärlek och relationer, har du kört fast i livet, kommer du inte vidare? Vi får ofta möjligheterna och tecknen, till oss utan att vi själva tänkte så mycket på det, änglar och andar avslöjar inte alltid vad vi i bland har bäst nytta av att inte veta, men något går och får man alltid veta om sig själv.

  Du är alltid välkommen att ringa

  Ställa vilka frågor du vill om personlig och andlig utveckling. Har du välkomna eller ovälkomna besökare hemma. För det mesta kan man alltid lösa ett problem med stökig paranormal aktivitet ganska snabbt. Den beror alltid på olika missförstånd. Tänk på att det alltid är enklast om du som vill veta något om dig själv alltid ringer och frågar själv. Det finns inga dumma frågor.

  Djuren har en själ och ett konsekvent förstånd i anden som inte ens naturvänner lever upp till alla gånger, det är dock svårt att berätta vad era husdjur tycker och tänker om allt vi människor undrar över å deras vägnar. De tänker inte som om oss, de är bara vad de är, men deras andar kan däremot förstå oss människor på ett individuellt personligt och art-neutralt plan.

  Den här totala andevärlden har vi moderna människor bara skrapat ytan på. Mitt synsätt förbjuder inte heller att djuren i sina minnen egentligen skapade oss människor i en gemensam tanke och godvilliga tillsammans med oss människor.

  Claes Widerberg

   

  Tidsbeställning och priser!

  Ring 0735 33 83 17 mellan 09.00 och 19.00 alla vardagar, och är jag upptagen går det att boka en fast tid på telefon eller privat sittning.

  Jag finns i Nyköping/Oxelösund för privata sittningar, annars finns jag på telefon.

  Eller maila mig här: claes@megatre.se

  Jag tar betalt via Swish, Bankgiro eller kontant på plats.

  Jag har F-Skatt

  Claes Widerber