Andlig utveckling

Claes Widerberg Andligt Medium – Shaman – Ring direkt eller boka tid, vardagar – 0735 33 83 17 – 09.00 – 19.00

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Senaste kommentarer

  Anden som tröstar

  Reportage – Forts från i går, om anden mediala attacker.

  I dag blev det fred sakta men säkert och nog kan andar vara tröstande av oss som lever var så säker säger anden tillsammans med mig här.

  Dialog är allt som krävs för att våga berätta hur det är, att vara medial inom genom omkring sig själv.

  Det är att leva i nuet av all tid som är, all den tid som angår våra liv just nu, länkat via den tidlösa aspekten av nuet, som även är här och nu, i all tid som vidgat är nu.

  Titta på filmen här 13 min (hög volym)

  Jag blev sugen på att tala om nuet igen, men?

  Kort reportage om nuet och vem som får tillgång till det?

  Jag blev sugen på att börja tala om nuet igen, men varning, nu är någon här och ville förmedla något fult och olagligt. Jag gick med på att lyssna ändå och se om de vågade förstå och vara lagliga? Och så …

  Det händer dagligen att även jag blir överfallen av hatiska andar som ger uttryck för sitt eget hat mot mig, de har hat till mitt eget liv i den kropp jag lever i. Ofta sympatiserar de just nu, med nu levande individer de har sympatisk anknytning till i samhället av denna tid.

  Jag klippte bort det mesta den så stolt proklamerade, att den är så värd. Jag tar dom inte personligt och så får de prata bort sig själva med mig så de varken vet ut eller in vem de till slut är själva. Jag känner hur rädd den blir och snart ger den upp och går in i mitt ljus.

  Och så slutade allt gott i dag och i morgon är en annan dag.

  Lyssna tre minuter

  Nuet i verkligheten med alla synkroniseringar det blir.

  Reportage om synkroniseringen av nuet i verkligheten.

  Fram med mobilen och filma en snutt igen. Men varför får jag plötsligt en så stark impuls i nuet, som gör att jag får lust att tala om mitt eget inre barn? Vem eller vad i nuet av min egen upplevelse påkallade mitt jag, så att nuet blev som det blev?

  I slutet av den här korta filmen kliver jag ut ur skogen, stannar upp och väntar på att en bil ska åka förbi innan jag korsar den stora vägen.

  Men bilen svänger av och stannar på väggrenen. Föraren och jag hälsar på varandra och så bjuder plötsligt brorsan som var bilens förare på lunch. Han hade börjat fundera på att ringa och bjuda på lunch när han åkte från jobbet ca tio minuter innan jag klev upp på stora vägen.

  Tack för maten nu är jag mätt och belåten, känner mig mänsklig och nöjd med det liv även jag har som är värt något.

  Titta här, fyra minuter

  Filmen med hög volym

  1 2 3 71