Claes Widerberg Andligt Medium – Shaman – Ring direkt eller boka tid, vardagar – 0735 33 83 17 – 09.00 – 19.00
Arkiv
Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Senaste kommentarer

  Om mig | Andlig Utveckling

  2007 började jag se blixtar och färgglada ljusfenomen över allt, så småningom färgades landskapet i alla färger vart jag än såg mej omkring.

  Jag såg objekt och former stora som höghus lite var stans i naturen. Spiraler strutar och trattar över allt. Jag såg hela landskapet i regnbågens alla färger, jag såg aurorna på växter, alla döda fasta ting och alla levande djur. Djurens andar fortsätter gå springa eller flyga över allt även sedan de är döda. De fortsätter vara sina egna liv, som de också kan minnas i alla livens gemensamma tid.

  Jag såg märkliga strålar och flera rum i samma rymdupplevelser och jag hade inte en aning om vad jag såg. Jag frågade aldrig mej själv, jag kände mej bara trygg om att inget var fel. Allt kändes bra och jag hade frid.

  Ett mattegeni jag kände förklarade dessa fenomen på sitt världsliga välutbildade vis.

  Var det verkligen möjligt att jag såg alla dessa olika superpositioner eller förbränning av energi över allt? Vad var det bra för?

  2010 började jag vilja härma mina mediala vänner och ville bli som dom, jag provade att fråga anden precis som dom och till min stora förvåning fick jag svar hur lätt som helst.

  Kunde jag verkligen vara lite medial jag också???

  Så jag frågade min guide vad jag såg för färger och ljus över allt. Vad ser jag frågade jag? Du ser dej själv Claes.

  ?? Mej själv??

  Men vad är alla ljus, färger och alla dimmor jag ser över hela världen i landskapet och längs horisonterna när jag ser ut över havet?

  Änglar blev svaret. Jag hade sett dessa ljusfenomen till och från under mitt liv, men inte under tiden jag drack sprit för att döva min ångest.

  Som barn såg jag hur det kunde ryka i luften in över fastlandet när familjen seglade långt utomskärs på somrarna. Jag trodde jag såg hur pollen rök över land och förstår mer i dag, varför inte Gud förklarade mer. För jag trodde alltid jag visste allt själv, vilket delvis är sant, och försökte hela mitt ganska ensamma liv finna världsliga förklaringar på precis allt.

  I dag väljer jag att kalla dessa väsen för ärkeänglar, när jag så att säga inrättar mej och talar samma språk som er så att säga.

  Även shamaner beskriver dessa universala färger formers fenomen. Men då heter de ofta något annat. Men de är ändå samma ljusa änglar över allt.

  Har ni hört uttrycket om nykära människor ”hon ser allt genom sina skära solglasögon”. Det ligger verkligen något i det uttrycket jag håller med om det.

  Som shaman har jag bara ett enda huvudsakligt jobb som healer.

  Det är att lyssna på er egen livsberättelse eller era problem.

  Och sedan lever jag med i allt jag upplever, Shamanen lever så, spelar med lite grann i livets teater utan att ta det allt för personligt, om jag inte väljer det själv. (Men jag håller mej på gott humör jämnt, och tillåter mej själv även att bli arg om ni inte vågar det själv.)

  Jag håller mej på gott humör vad som än händer, för det, är jag sjukt men friskt bra på i dag, det är så jag jämnar ut alla mellanskillnader jag också lever igenom och upplever själv. Utan att någonsin tro för mycket på allt jag hör från era egna andar.

  Mitt andra jobb är att leverera budskapen från änglarna bland annat eller låta er tala klart med era egna minnen i era egna liv. Så att ni läker er från det som inte kan skada er längre, men först när ni går med på det själva.

  Behöver ni medial, andlig eller personlig vägledning?

  Läs mer om mina tjänster

  Slå gärna en signal 0735 33 83 17 betala med Swish. Ring upp så förklarar jag hur det går till. De flesta väljer att göra en inbetalning sedan ringer de upp igen så pratar direkt. Men det går även att boka fast tid.

  Med vänlig hälsning, Claes Widerberg
  En av bilderna nedan

  Fornlabyrinten på Lindbacke i Nyköping, min första kraftplats där jag fick min första verkligt medvetna upplysning. Jag var här varje dag i ett par år och började förstå vad jag fått gå miste om under många år med spriten.

  2020 men vem är jag i dag som jag även var i går och som jag blir hur jag än trodde då att jag redan förstår?

  Jag är människa och arternas träd är min enda omutligt ärliga stamtavla, och livet är min enda verkliga seger, när jag förstår vad vi alla levande bara kan vara tillsammans.

  På stenåldern levde människor på naturens överskott. I dag lever människor och äter av det kapital som snart inte finns något gott kvar att ta av. När naturen inte kan föröka och förränta sina liv mer.

  Dvs livet lånar energi från solen och omvandlar den till energi så att växt och djurliv kan förränta sig själva. Genom att föröka världssjälen som är en och samma andliga varelse.

  Och så länge var allt gott och väl i den naturliga ”naturens världsekonomi” som vi människor kopierade och gjorde till vårt eget fel och självbedrägeri.

  Vi människor lever inte i enlighet med jordens ärliga natur. Vi lever i en svart ekonomi som gör allt för att lura och bedra sina egna liv och låtsas att framtiden blir ännu mer fin bara vi får råd att flytta från jorden och befolka andra planeter.

  För människor lyder bara det goda ljuset tror de, det goda ljuset är den ende härskaren och Guden som förstör för hela jordens varelse.

  Det ljus som är verkligt och gott lurar ingen levande varelse att tro på att människors virtuella världsekonomi är det enda verkliga ekonomi som styr jordens liv.

  Och när den ljusa enväldiga världshärskaren väl gått med på, att livet på jorden ännu inte är något vi människor omutligt ärligt vågar förstå?

  Då kan det vända och vi kan återgå till den stora ljusa verkliga guden som alla växter och djuren är, även vi människor som också är djur förstår sedan var alla gränser går i hela universums värld.

  Naturens verkliga statsskick är en välbalanserad rättvis anarki där alla levande får vad de behöver men ingenting mer.

  Men utropa en falska enväldig Gud och så småningom finns där ingenting mer än solen obarmhärtiga ljus kvar att uppleva på jorden.

  Naturens är livets enda verkliga världsekonomi.

  Allt annat är Demonregisörernas så kallade ljusens enväldiga självbedrägeri!

  Men snart kan det verkliga ljusets multipla sinne i framtiden ta över, och lära alla konungar och deras falska profeter (politiker, religiösa ledare och falska profeter) och alla gamla religioner vad världen egentligen behöver.

  Verklig kunskap om var vi människor egentligen är men ännu inte förstår!

  Behandla jorden som ett kooperativt företag så kommer jorden att klara sig även om vi människor överlevde och får vara med i framtiden

  Andlighet är så otroligt mycket större än modern vetenskap och modern andlighet vet ännu. Och vad många människor inte förstår är att naturen är kapitalistisk, men när människor har problem med sina belöningssystem och massor med inlärda karaktärsfel så får den ende falska ljusa Guden härska till jorden går under. Det är naturlag på det.

  Och den grå jätten lever och ler i alla sina världsliga levande paralleller och multipla universums parallella tankar om denna världsliga parallell där även vi människor lever oå jorden och lär oss som elever att vara med och hålla ordning på oss själv. Annars får vi nog svårt att vara med sen av naturliga orsaker när vi övertrasserade hela världen naturliga miljökonto.

  Behandla livet och naturen som ett företag så kommer vi alla att gå med vinst lite lagom som det blir och då slipper några få ledsna stackare bli så förfärligt fina och rika på oss fattiga naturligt andliga människor.

  Och inte ens jag fick vara lagom när man frågar en människa som ännu ej lärt sig att ”tänka sig själv” och tänka om till vad världen aldrig klarade av att förstå något gott om för mig själv eller?

  ”Tänk er själv” och tillsammans vet vi allt!
  Och andarnas Gudar var goda och det multipla sinnet med tanken på eviga minnet vann allt.

  [Börsmäklaren Bill och Dr Bob grundade AA, som är ett andligt program för tillfrisknande, och där behandlar vi oss själv som om vi vore en affär, när vi gör en omutligt ärlig inventering av våra liv med alla dess tillgångar, vad har vi på lagret och vad är det värt? Vad är våra inkomster och vilka utgifter glömde vi betala fredligt för. Tolvsteget är ett naturligt program helt i universums all tid av sant. Det finns mycket att inspireras av naturligt andligt här. AAs Tolvstegsprogramm fungerar helt naturligt och totalbalanserande naturligt anarkistiskt vid alla typer av självbedrägerier på grund av obalanser i våra belöningssystem och korrumperade sociala instinkter. När vi vet vad våra karaktärsfel består av, lämnar vi över till en högre makt som vi själva uppfattar Gud. ]

  [Jag vann väl allt men det vet jag väl bara själv så länge ingen annan människa lika enkelt tänkte efter ordentligt själv. Resten av naturen vi också är förstod det redan och tog det bara för givet att alla liven redan vet det.

  Människor skapar sina civilisationer, ideologier religoner, världsekonomier och de suveräna staternas olika stadskick.

  Men vad säger det om alla tider naturen ändå vet mer om än bara oss när vi fattade det för sent sen?

  Naturen var är och blir vår enda civilisation, ideologi, religion, världsekonomi och den enda suveräna stadskick vår anarkistiska välbalanserade värld förmår att bli.

  Det är himlens strategi om alla versioner av jordens liv som blir kvar när människor får klart för sig att ingen vinner allt om inte alla vinner ungefär lika så som naturen bara vet att den var är och blev.

  När vi övertrasserat världens enda verkliga världsekonomi!

  Som naturen bara var
  Som naturen bara är
  Som naturen bara blir

  Allt levandes enda värld full av liv om den tålde oss människor sen?

  Då blir vi plötsligt skyldig oss själva att ersätta hela vår värld och alla våra jordiska liv för alla fultrix vi trodde vi kunde komma undan med i människornas värld, på det stora luftslottet vi ännu kallar vår enda himmel.

  Som vi behandlar vår egen exaktare natur blir vi av naturen behandlade av oss själva tillbaks

  Karma kallades även det, som är den enda ekonomiska naturlag som gäller i den stora bokföringen.]