Claes Widerberg Andligt Medium – Shaman – Ring direkt eller boka tid, vardagar – 0735 33 83 17 – 09.00 – 19.00
Arkiv
Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Senaste kommentarer

  Om mig | Andlig Utveckling

  2007 började jag se blixtar och färgglada ljusfenomen över allt, så småningom färgades landskapet i alla färger vart jag än såg mej omkring.

  Jag såg objekt och former stora som höghus lite var stans i naturen. Spiraler strutar och trattar över allt. Jag såg hela landskapet i regnbågens alla färger, jag såg aurorna på växter, alla döda fasta ting och alla levande djur. Djurens andar fortsätter gå springa eller flyga över allt även sedan de är döda. De fortsätter vara sina egna liv, som de också kan minnas i alla livens gemensamma tid.

  Jag såg märkliga strålar och flera rum i samma rymdupplevelser och jag hade inte en aning om vad jag såg. Jag frågade aldrig mej själv, jag kände mej bara trygg om att inget var fel. Allt kändes bra och jag hade frid.

  Ett mattegeni jag kände förklarade dessa fenomen på sitt världsliga välutbildade vis.

  Var det verkligen möjligt att jag såg alla dessa olika superpositioner eller förbränning av energi över allt? Vad var det bra för?

  2010 började jag vilja härma mina mediala vänner och ville bli som dom, jag provade att fråga anden precis som dom och till min stora förvåning fick jag svar hur lätt som helst.

  Kunde jag verkligen vara lite medial jag också???

  Så jag frågade min guide vad jag såg för färger och ljus över allt. Vad ser jag frågade jag? Du ser dej själv Claes.

  ?? Mej själv??

  Men vad är alla ljus, färger och alla dimmor jag ser över hela världen i landskapet och längs horisonterna när jag ser ut över havet?

  Änglar blev svaret. Jag hade sett dessa ljusfenomen till och från under mitt liv, men inte under tiden jag drack sprit för att döva min ångest.

  Som barn såg jag hur det kunde ryka i luften in över fastlandet när familjen seglade långt utomskärs på somrarna. Jag trodde jag såg hur pollen rök över land och förstår mer i dag, varför inte Gud förklarade mer. För jag trodde alltid jag visste allt själv, vilket delvis är sant, och försökte hela mitt ganska ensamma liv finna världsliga förklaringar på precis allt.

  I dag väljer jag att kalla dessa väsen för ärkeänglar, när jag så att säga inrättar mej och talar samma språk som er så att säga.

  Även shamaner beskriver dessa universala färger formers fenomen. Men då heter de ofta något annat. Men de är ändå samma ljusa änglar över allt.

  Har ni hört uttrycket om nykära människor ”hon ser allt genom sina skära solglasögon”. Det ligger verkligen något i det uttrycket jag håller med om det.

  Som shaman har jag bara ett enda huvudsakligt jobb som healer.

  Det är att lyssna på er egen livsberättelse eller era problem.

  Och sedan lever jag med i allt jag upplever, Shamanen lever så, spelar med lite grann i livets teater utan att ta det allt för personligt, om jag inte väljer det själv. (Men jag håller mej på gott humör jämnt, och tillåter mej själv även att bli arg om ni inte vågar det själv.)

  Jag håller mej på gott humör vad som än händer, för det, är jag sjukt men friskt bra på i dag, det är så jag jämnar ut alla mellanskillnader jag också lever igenom och upplever själv. Utan att någonsin tro för mycket på allt jag hör från era egna andar.

  Mitt andra jobb är att leverera budskapen från änglarna bland annat eller låta er tala klart med era egna minnen i era egna liv. Så att ni läker er från det som inte kan skada er längre, men först när ni går med på det själva.

  Behöver ni medial, andlig eller personlig vägledning?

  Läs mer om mina tjänster

  Slå gärna en signal 0735 33 83 17 betala med Swish. Ring upp så förklarar jag hur det går till. De flesta väljer att göra en inbetalning sedan ringer de upp igen så pratar direkt. Men det går även att boka fast tid.

  Med vänlig hälsning, Claes Widerberg
  En av bilderna nedan

  Fornlabyrinten på Lindbacke i Nyköping, min första kraftplats där jag fick min första verkligt medvetna upplysning. Jag var här varje dag i ett par år och började förstå vad jag fått gå miste om under många år med spriten.