Claes Widerberg Andligt Medium – Shaman – Ring direkt eller boka tid, vardagar – 0735 33 83 17 – 09.00 – 19.00
Arkiv
Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Senaste kommentarer

  Veckans Runa – ᛉ Algiz Älgrunan

  ᛉ Algiz Älgrunan.
  En fylgja (pluralis fylgjor), av fornnordiska fylgja, ’skyddsande’ ’följa efter’, var i nordisk mytologi från början en individs alter ego, som kunde visa sig i djurgestalt. Senare beskrevs fylgjorna som en sorts kvinnliga andeväsen, som gav skydd åt individer eller ätter (då kallade fylgjukona).
   
  Alter ego (latin för ”ett andra jag”), är ett andra jag, en ställföreträdare, som till exempel används av en författare i ett litterärt verk. En person med ett alter egohar två identiteter. Det andra jaget är en förtrolig vän, som helt och hållet uppgår i ens tankegång och ger det korrekta uttrycket åt ens önskningar.
  Jag är väldigt förtjust i mitt eget levande alter ego. Det liknar mej själv och håller ordning på mitt eget liv inom genom omkring mej själv.
  På bilden ser ni en gammal masugn från 1700 talet! Trollen vet mer om det smide vi ser inom er!

  Ullabergs Masugn utanför Nyköping