Claes Widerberg Andligt Medium – Shaman – Ring direkt eller boka tid, vardagar – 0735 33 83 17 – 09.00 – 19.00
Arkiv
Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Senaste kommentarer

  Gudagåvan ᛫ᚷ᛫

  Föredrag, vi får aldrig sluta tro på oss själva helt

  Men vi måste även våga tro på något mer än vår egen personliga identitet som människor.

  När vi går in i våra personliga identiteter och roller så vi tror oss själv, då utvecklar vi snart en totalitär människotyp av singulärt medvetande som inte förstår sig på hela vår multipla värld, med alla medvetna paralleller det blir. Och den kan ändå inte låta bli att försöka äga hela världen själv.

  Många har upplevt hur de plötsligt får en märklig vidgad upplevelse av hemlig kunskap och vetskap, men så fort de försöker förklara det för sig själva så tappar de upplevelsen som plötsligt rycks undan.

  Det går att med lite eller massor av övning att uppnå detta tillstånd av vidgat medvetande kontinuerligt så det även kan utforskas och förstås mycket enklare än vi ofta vågar tro, när vi bara tror på vår egen roll och identitet.

  Livets gåva

  Livets gåva är ett gigantiskt energilån vi investerar i våra egna liv och utvecklar personligt tillsamman, så ock den mediala gåvan, det går inte att förlora en gåva, eller att utveckla den ensam av samma skäl, vi kan bara utveckla våra liv och mediala helande gåvor tillsamman.

  Lyssna och titta på bilderna i tolv minuter