Claes Widerberg Andligt Medium – Shaman – Ring direkt eller boka tid, vardagar – 0735 33 83 17 – 09.00 – 19.00
Arkiv
Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Senaste kommentarer

  Se inte felen se alla rätt

   

   
  När vi undersöker våra liv och letar efter fel så blir livet fel.

  När vi undersöker våra liv och letar efter alla våra rätt. 

  Då blir all tid vi vet i våra liv rätt.

  Vi kommer ändå alltid se våra gamla fel men vi flyger i kärlek genom drömmen av våra liv, och stannar aldrig kvar och dömer i våra fel. Vi rättar till de fel vi ser om de är värda att rätta till i våra liv, sedan fortsätter vi resan genom drömmen av vårt liv, i kärlek och glädje till all den totala tid av meningsfullhet som redan finns där, men vi ser den kanske inte så lätt till att börja med.

  Kan vi inte se meningen med våra liv i nutida liv, så finner vi mening i gamla liv, vi har dom också. Men letat aldrig i gamla liv efter något som är fel, leta alltid efter kärleksfulla drömmar i minnen av den tid som var med och även skapade den hoppfulla drömmen om era egna nutida liv.

  Blev det ändå en katastrof i dag? Tro inte på de elaka drömmarna omkring er tro på att verklig glädjen var den väg mot kärlek som förde er hit.

  Notera att ni ser fel över allt i era liv, om det är allt ni vågar tro på, detsamma gäller tidigare liv om det är allt ni vågar tro på, men dessa fel är inga fel ni behöver stanna upp och tro på själva längre. Fel bygger bara på gamla missförstånd som redan bygger på gamla gräl om missförstånd som bygger på ännu fler gamla missförstånd, flyg i stället förbi dessa missförstånd och se i vilka liv ni alla älskar er själva i?
  Se de vackra bilderna! De är orsaken till att ni inte kunde låta bli att drömma era nya sentida liv. Det finns även framtiden att redan leva i, gör ert liv till ett vackert liv att minnas där och strunta i vad andra tänker att ni är. 

  När ni undersöker tidigare liv leta alltid efter positiva liv. Alla minnen vi återkopplar till håller oss kvar i ett järngrepp när vi väl godkänner att det är vad vi var, och var det då en lögn så kommer er omvärld aldrig att släppa tag på den dåliga de ändå säger ni var. Och ni ser? Världen är feg och släpper er aldrig förbi er om den får bestämma själv, den älskar att lida åt er, och lider ni inte? Då ser världen fegt till att det är det enda ni vill. Tro inte på dom rösterna människor i bland förtalar er med.

  Dröm i kärlek och positiva minnen, era svåra livsupplevelser i dag bygger på en uppfattning som från början redan var ett misstag era föräldrar lärde sig att tro illa omkring och om sig själva med. 

  Tro bara på positiva minnen och framkalla dessa hur ni än minner er, det är nämligen positiva minnen jag lever med i mitt eget liv. Inget annat, jag tror inte på vad andra berättar att jag är, de har fullt upp med att knappt begripa alls vem de själva är. 

  Så jag drömmer vidare i min värld och ser bara det jag är värd att uppleva, och jag tror alla vill se samma sak i sina egna liv. 

  Kärlek och glädje till ett liv utan fruktan! 

  Det tog mig tio år att komma hit, till ett liv utan fruktan, men redan efter ett år kändes de som om jag förbättrat mitt liv flera ljusår av all min tid i livet.

  Men även jag tog hjälp av positiva minnen i tidigare liv, jag valde att inte vara skyldig till helvetet jag levde i helt själv. 

  Men jag gjorde misstaget att fastna ett tag i helvetet om hur dålig jag och mina vänner måste ha varit med tanke på hur livet jag levde varit.

  De tror kanske fortfarande det, men de lever i fruktan för allt illa de tror de vet, och sedan skapar de sin egen framtid av fruktan i stället för kärlek.

  Livet är ingens fel och det kan man se i förlängningen av all tid som för det mesta bara är andarnas tid att räkna era egna liv med.

  Önskar er alla en fin dag

  Med vänlig hälsning, Claes 

  Söker ni svar på existentiella frågor? Boka gärna en tid på telefon om ni inte bor i närheten av Oxelösund.

  500:- timme/inklusive moms för ett hembesök.

  400:- timme/inklusive moms för ett telefonsamtal

  Mobil:0735 33 83 17

  Mail: claes@megatre.se