Claes Widerberg Andligt Medium – Shaman – Ring direkt eller boka tid, vardagar – 0735 33 83 17 – 09.00 – 19.00
Arkiv
Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Senaste kommentarer

  På en privat välkänd plats i andevärlden

  – I himlen gör vi klart det sista efter livet innan vi pustar ut och gör upp fortsättningen på våra nya och gamla planer tillsammans –

  Himlen är en den stora verklighetens totala gemensamma men fortfarande privata världsupplevelse när vi behöver det och allt vi kan göra i andevärlden kan vi alltid genomföra och förstå på jorden, och kan vi det inte i dag så kan vi det i morgon dag. Men hur tänker vi och upplever vi det livet tillsammans nästan som ”ett” i bland till exempel? Är vi ett när vi lever för oss själv i andevärlden eller är vi ett när vi talar och förstår allt tillsammans?

  [Det här är en enkel modell som beskriver en del av upplevelsen vi kan få se när vi ville förstå hur andar ännu tänker och tål att förstå sina egna liv i bland.]

  På en välkänd gräsplätt i andevärlden sitter en ensam vän och samspråkar ensam med en grupp osynliga vänner.

  Från denna andes personliga fokus skulle en betraktare kunna se att flera andar lätt sitter tillsammans och samtalar som vänner i en grupp.

  Varför du bara ser en av dom när du står där vid sidan om oss beror på att du är inte medbjuden att sitta ner hos de andra än.

  Men fråga om du får sitta med och lyssna på dom tillsammans då låter de dig genast vara med om de känner att du är den som vågar vara deras rätt sorts ande om det de samtalar om.

  Helt plötsligt tonar de alla fram och ni blev fler vänner på ängen än jag själv sa att jag ser, hela ängen är full av lyssnande och samtalande vänner.

  Alla deltagare kommer bara kunna se och höra olika antal vänner beroende på hur långt de själva ville gå i ett ärligt samspråk tillsammans eller att det finns något som är ett intresse för alla som lyssnar att lära något nytt värt att lära eller bara att roa sej med att förstå.

  Och de lyssnande andarna kommer att tona fram och åter ur synfältet lite beroende på vad de själva sitter och tänker helt ärligt på själva.

  Om jag väljer att tala helt ärligt om precis allt jag vet så kommer jag ständigt ha hela andevärlden att gå och prata med, i fred eller ofred.

  Och alla de som inte tål att höra mig berätta helt ärligt om det jag vet kommer till slut motarbeta sig själv mer än mig, men jag behöver inte se, höra eller lyssna på alla som vill skälla på mig men jag kommer ändå alltid känna det inom mig.

  Om samma händelse skulle ske på jorden runt ett bord så skulle alla andarna i sina kropparna sitta snällt kvar till dess jag talat helt klart, men de kommer ändå glida bort från samtalet och protestera i sina egna tankar och öppet skulle de le vänligt mot mig, men inom mig känner jag ändå hur de så ogärna bekänner sin rätta färg för mig utan att de tål att veta det själv så bra än.

  Inte ens i andevärlden tycker alla likadant och några förändrar sig extremt sällan men så får de också sitta i fred på ängen i evigheter när de är i världen och krigar i det som de själva inte gitter att förklara för mig här.

  Vi kan även se att några individer byter kropp och liknar sina egna gamla liv, som man eller kvinna beroende på vilket perspektiv de för tillfället ville förstå sig på tillsammans i ett öppet samspråk.

  I den verkliga världen, kan jag i bland se när jag ser någon i ögonen, hur ansiktet får en överskuggning av flera ansikten i ansiktet, som bläddrar förbi när jag ser en människa i ögonen, som är öppet för sitt liv som passerar revy, liv efter liv. Eller så ser jag deras lärare i himlen.

  Och hellre än att följa med i världens alla affärer på jorden så slår jag kanske följe med en liten groda i skogen några dagar till dess det går att veta något av värde om människor som ville bli något snällt tillsammans igen.

  Och så njuter jag som en människa är skapad till att va, en del av hela naturen.

  Med vänlig hälsning, Claes

  Beställ tid på: 0735 33 83 17

  På telefon 600:- timmen inklusive moms.
  Privata sittningar 700:- inklusive moms.

  Kontakt

  https://andligutveckling.se/kontakt