Claes Widerberg Andligt Medium – Shaman – Ring direkt eller boka tid, vardagar – 0735 33 83 17 – 09.00 – 19.00
Arkiv
Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Senaste kommentarer

  Att känna sej omhuldad av träden.

  Människor får mej oftast att känna mej ifrågasatt, det hörs även på deras andar hur de tvivlar på sej själv, när de försöker låta som mej. 

  Även när de vill hålla med mej, och jag förstår ju varför, men det är en allt för lång och förklarande berättelse som inte är så lättillgänglig, förrän de villigt  verkligen söker efter just den informationen om sina egna andliga ursprung för sin egen skull. Jag förklarar lite allmänt så här och berättar som vanligt för mej själv om mej själv i stället.

  I skogen får jag känna mej omhuldad och återbördad till mitt rätta jag, och jag kan se framför mej hur människor en gång i tiden faktiskt såg att till och med de döda materialen de byggde sina hyddor av, fortsatte leva och älska dessa människor i en annan temporär form. Även människor fick lämna allt de ägde tillbaka till den stora fadern och modern, inklusive sin egen kropp, när tiden för deras levnad var över på denna sida av världen.

  De kände sej omhuldade av allt det stora de såg omkring sej. Tack för ett fint samtal på gatan i dag Berit.

  Och tack till dej som föreslog att jag skulle krama träden, jag gjorde ofta det förr och det känner jag svaret på i dag. Skogen älskar och omhuldar mej och även den oändliga himlen ger mej ett tak jag känner mej liten och trygg under själv, utan att känna mej försvinnande liten även i den oändliga rymdens sammanhang.

  I bland får jag fortfarande en impuls att krama ett speciellt träd och då gör jag det.

  Claes