Claes Widerberg Andligt Medium – Shaman – Ring direkt eller boka tid, vardagar – 0735 33 83 17 – 09.00 – 19.00
Arkiv
Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Senaste kommentarer

  Sinnet om tanken och minnet

  – Sinnet ”om tanken” och minnet –

  Och jo, jag kan visst vara Gud, men man måste vara glad även för det stora i den lilla människa jag alltid fick tillbaka att vara bäst på själv. Det är rimligt, vi kommer alla den vägen vandra. Poängen är att jag får lära känna hela min värld i den lilla varelse jag Claes är. Och jag älskar fortfarande att leva mitt eget fattiga pyttelilla allvetande shamanliv.

  Och skrockfull är jag inte heller, det är inte så att jag önskar eller önskat mej för lite pengar, jag hade lärt mej att behandla alla, och åt helvete för stora skitstövlar lite för respektfullt och medmänskligt bara.

  Gud är god och låter mej aldrig svälta och gå med skulder jag evigt är skyldig till själv. Och hur jag vet det själv?

  Jag är Gud tillsammans med alla er.

  Med vänlig hälsning, Claes, Roschna Shaman 🙂