Claes Widerberg Andligt Medium – Shaman – Ring direkt eller boka tid, vardagar – 0735 33 83 17 – 09.00 – 19.00
Arkiv
Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Senaste kommentarer

  Peace Of Art reta aldrig ett världsligt barn!

  Funderade på en sak. Ofta illustreras ufon som flygfarkoster som snabbt flyger i omöjliga övningar som trotsar naturlagar som vi förstår det, och det gör de på oändligt antal ljusårs avstånd från sin egen planet? Snarare tid! De tänker sej igenom livet och sen är de här!

  Varför då? Ett vanligt civil eller militärflyg flyger väl inte helt planlöst, utan väljer kortaste och framför allt den säkraste flygrutten rakt fram dit det ska? Jag såg att anden formade sig och härmade ett litet millimeterstort ufo som flög förbi mej i ögonvrån.

  Och jag vet inte hur de gör, men med andevärldens egen föreställningsförmåga, Dvs fantasi kort och gott, kan andevärlden med verklig fysisk energi göra kortslutning i allt vi vet om våra liv. Exempelvis såg min mamma och jag såg ett ufo tillsammans, det pepprade oss med ett blått väsande laserljus. Hela landskapet blixtrade som ett stroboskop.

  Vi var båda chockade och tagna, flera dagar efteråt av den otroligt kraftfulla verkliga upplevelsen. Men ingen annan än morsan och jag såg eller ens talade om vad vi upplevde i bilen i utkanten av stan. Ingen hade sett något. Det stod inget i tidningen och var helt tyst om det på tv.

  Jag började ganska tidigt misstänka att detta paranormala fenomen, enbart var designat av en högre makts skapande fantasifulla lekande tankar som höll till omkring mej morsan och farsan, då de båda sett verkligt stora ufon tillsammans tidigt på sjuttiotalet. Jag har sett andar göra och utföra saker som också är klart oförklarliga med rent obegriplig kraft. Dessutom inte särskilt naturlagliga. Men som de säger, för att en naturlag ska få vara sant så måste det finnas en motsvarande sanning och definitivt. Många kryphål i naturlagarna blir även det.

  Så ärligt talat, va fan ska Aliens med sina egna ufon till? Då är de klart underlägsna vår egen andevärld så som jag fått se det själv och de är knappast några långväga resenärer. Och vår andevärld? Var kommer vi från början? Andevärlden är den plats där vi med våra sinnen tankar och minnen gör plats i den värld vi även ville leva i ett människoliv.

  Anden är egentligen en totalkommunikativ totalkonstnär, den kan illustrera precis vad som helst, omkring oss, i realtid, med tusentals samstämmiga vittnen som filmar allt tillsammans. Och lägger upp klippen på youtube.

  Jag har sett andliga väsen göra saker, som avslöjar för mej, att ufon är totalt onödiga i framtiden. Science Fiction behöver dock dessa fantasier för att så frön av nya tankar så vi sedan vet hur framtiden fredligast får bli. När vi är less på all skit de fyller oss med så skapar vi en framtid där alla får vara med.

  För, livet på jorden är en teater, så ock i andevärlden, så vid några tillfällen i tiden kommer vi människor att bygga ganska liknande flygmaskiner, bara för att bevisa att det går. Vi kan helt enkelt inte låta bli att bygga maskiner. Be en konstnär låta bli att måla en tavla? Det går inte. Ett gammalt känt motiv som även lockade våra jordiska ingenjörer att bygga världens första lokomotiv till exempel.

  – Resten är historia och en framtid utan gloria, säger anden till mej precis här och nu intill mej.

  Min kära sambo har precis somnat och hennes ängel (ängel = tanke) sa det till mej i stället. Och jag vet, livet är en teater, inte ville jag ta bort allt det från henne eller er. Sagor är inte endast till för barnen, med sagor kan vi försköna vår egen verklighet, bara för att vi får det och för att vi vill det. Det är tillåtet.

  Men jag ser också hur häftig världen redan är, helt utan allt det där, för inget slår livets stora mirakel som universum och jorden redan är. Andevärlden är en enorm källa av urgammal, alltida, källa till kunskap att ösa fantasifullt stoff att inspirerat skapa vackra sagor av framtid med.

  Den största sagan av alla är den saga vi redan lever mitt i, det är sagan om livet i universum som det även blev på jorden.

  Så som mönstret ser ut på hela jorden, så ser ock mönstret ut i hela universum.

  Vår och Aliens andevärld är lika stor och lika liten, vi är samma värld som er säger de till mej igen. Och vår ingenjörsteknik är vår egen konstnärliga Peace of art!

  Inget att vara rädda för, vi Aliens är härmapor precis som er.

  Med vänlig hälsning, Claes