Claes Widerberg Andligt Medium – Shaman – Ring direkt eller boka tid, vardagar – 0735 33 83 17 – 09.00 – 19.00
Arkiv
Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Senaste kommentarer

    Smile and feel alive!

    Livets kraft är totalt pålitligt och som en orubblig makt förökar den sig blixtsnabbt med hjälp av alla dess inre minnesbilder.

    Varje människoliv har en potential att levas i oändligt antal färger former och variationer. Våra minnen är som en mall. Och livet är den väv, vi återigen formar oss själva till, en väv av energi som vi kläder oss i. Värld efter värld i liv efter liv.

    Men bäst av allt, livet återupprepar sig i en avbild av allt den kan minnas, inom sig själv och omkring sig, själv spelas minnet av livet upp, i en realtidsmodell i all tid av ljus i ett mörkrum utan slut.