Claes Widerberg Andligt Medium – Shaman – Ring direkt eller boka tid, vardagar – 0735 33 83 17 – 09.00 – 19.00
Arkiv
Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Senaste kommentarer

  Missuppfattningar om alla rätt eller alla fel?

  Personlig vägledning – Andlig vägledning – Abdlig och medial utveckling 0735 33 83 17 ring och fråga hur det fungerar, vad det kostar? Och hur du betalar. 

   Tillfrisknandet

  Jag älskade till sist alla felen jag gjort i mitt liv, de fick mej förstå något nytt och jag blev alltid mindre rädd för mej själv, efter att jag erkänt och släppt taget om sånt som skrämde mej. Det är bara att konstatera, jag hade många fel av missuppfattade orsaker att ständigt gå och gnaga ängsligt i mej själv och tro på.

  Men jag var inte mina fel det håller även jag med om, jag var en människa jag också. Men det är inte så stor idé att komma till mej och säga att man aldrig gjort ett eget fel i hela sitt liv, för att det i princip och över tid också är sant även för mej. 

  Det är missuppfattningarnas fel vi måste förstå, så att vi ser vilka nya fräscha rätt och fel som låter oss göra nya fina val igen.

  Det högsta pris vi vinner och omedelbart förlorar är fruktan att leva och älska oss själva vad som än händer, vad vi än var.

  När ingenting egentligen är exakt det vi tror, kan vi räkna till tre, slå upp ögonen och känna oss levande igen.