Claes Widerberg Andligt Medium – Shaman – Ring direkt eller boka tid, vardagar – 0735 33 83 17 – 09.00 – 19.00
Arkiv
Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Senaste kommentarer

  Om andlig vägledning

  Andlig vägledning om livet, som är ingens fel, och allas rätt att leva.

  Tänk på att hela världshistorien är baserad på verkliga händelser som till större delar orsakats av inbillade orsaker till största delen.

  Det värsta är att händelser som visserligen alltid är sanning, sällan eller aldrig skvallrar om hela den egentliga återberättade sanningen.

  Det vill säga, allt vi vet om ont och gott är visserligen sanning som vi själva upplevde den, under alla omständigheter i alla händelser, men orsakerna är även de, oftast tvistade bland de visaste av de lärde.

  Då orsakerna är skapade och upprätthållna av världshistoriens inbillade tankar som skapats av tidigare och ständigt återgivna lögner.

  Jag brukar därför skolka från mina egna och världens alla uppfattningar om rätt och fel, och så lever jag och låter alla leva till en annan dag.

  Sedan får sanningen falla på plats, liksom av sej självt.

  Men jag försöker alltid göra mitt bästa och även följa lagen, lagen är ju den enda verkliga sanningsenliga överenskommelse världen har att tro på för att vi ska kunna skapa ett samhälle som är rimligt att förstå något gott om tillsammans!

  Om jag nu inte går och bokstavligt dör eller går under av att lagen är totalt orimlig även med dagens moderna mått att utmäta.

  Därför utvecklas lagar ständigt över hela världen. Även dessa sanningsenliga överenskommelser utvecklas ständigt för att motsvara kraven på ett rimligare och rättvisare samhälle.

  Om Skvaller och alla dess orsaker

  Sanningshalten i skvaller om alla händelser är på sin höjd en absolut färskvara, ett mycket kort tag. Vad är rimligt för oss alla att veta i alla händelser efter ett tag?

  För mej är mitt och era liv, ändå lika sant och värt för mej, livet är fortfarande den där teatern där sagor roar mej lika värt i bland. När de handlar om den verkliga och levande grundläggande sanningen. Det som känns sant för mej. Men även det som fortfarande känns mer sant för er som besöker eller ringer till mej.

  Jag förstår att era egna personliga berättelser är en otroligt viktigt sanning för många av er. Men jag tar dom inte lika personligt som om er nu för tiden. Men jag är inte okänslig, och jag förstår att många av er lider!

  Det är mitt jobb att lindra, genom att leda er utifrån er egen berättelse till dess ni kan avgöra vad era egna liv känns värt för er.

  Det finns sanning att uppnå förstå och leva utan att ni eller världen förgör er själva.

  Vad kan man veta om framtiden?

  Allt går att få veta någonting sanningsenligt om, men om det är dåligt eller bra? Det avgör aldrig jag åt mina klienter, om jag däremot ser något positivt så vet även jag det så klart. 

  Livet är fortfarande det som vi alla har allt kvar att veta om samt välja och vraka i, men upplevelsen, den är vår egen, som vi samsas med resten av världen om.

  Med vänlig hälsning, Claes Widerberg