Claes Widerberg Andligt Medium – Shaman – Ring direkt eller boka tid, vardagar – 0735 33 83 17 – 09.00 – 19.00
Arkiv
Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Senaste kommentarer

  Kanalisering och seans

  Kanalisering och seans utan mitt eget vett och sans?

  Nej det tror jag inte själv ens, jag vet mer under själva seansen än jag berättar och namnger alla bidragsgivare som ansluter sig och bygger upp den mediala trancen efter hand.

  Jag kanaliserar jaget, och låter vägledaren i himlen kontakta alla rimliga minnen jag levde med just där, i det nuet som är hela den värld som angick mina egna tankar just där, i nuet jag var för en timme sen.

  Lyssna och se, alla änglar andar är med. Även jag, som förklarar och berättar utifrån mitt eget liv med tourettes syndrom och adhd och som det blir, lite gränslös som ni vet, men i god takt och ton bara för det.

  Och vilka änglarna är det säger jag inte här, det får man veta när man bokar tider och vågar veta att man i all evig tid redan duger och är förlåten som man är, när man kommer hit till det nya livet på den gamla kära jorden.

  Ur idiot och barnamun hör man nu inte bara allt som är så himmelens dumt.

  20 min kanalisering och seans.