Claes Widerberg Andligt Medium – Shaman – Ring direkt eller boka tid, vardagar – 0735 33 83 17 – 09.00 – 19.00
Arkiv
Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Senaste kommentarer

  Att ta betalt för gåvan

  Kan man förlora gåvan

  När allt helande eller utövande och dyrkande av naturens gåvor, tydligen var gratis? Annars förlorade shamanen guds gåva. Anden har berättat många gånger varför man aldrig förlorade gåvan ens förr i världen. Men shamaner var inga lama idioter även om man ofta trodde det också.

  Man kan nästan säga att jag redan gjort allt för att även lyckas med det, gåvan som är på allt gott och allt ont, och inte ens det har jag klarat ändra på, även om jag alltid tar betalt för den tid det tar att tala med klienter många gånger per dag, och dessutom hjälpa dom, tillbaks till livet i bland. Sånt tar tid i bland.

  Siande gåvan som ett exempel.

  Kan av förklarliga skäl ha kostat shamanen livet många gånger när någon hoppades mer på det den ville veta själv, när den så villigt betalat och redan offrat oändligt mycket mer än shamanen kunde lova värt och sant tillbaka. Det finns shamaner än i dag som missförstår sina egna gamla mästares budskap från andevärlden.

  Lyssna två minuter.