Claes Widerberg Andligt Medium – Shaman – Ring direkt eller boka tid, vardagar – 0735 33 83 17 – 09.00 – 19.00
Arkiv
Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Senaste kommentarer

  Kan man prata så man blir glad?

  Att tala sig glad och fri

  Kan man tala så att man blir glad mitt i en kris? Jag har haft många kriser i mitt liv att öva på, svaret är ja.

  En gång i tiden gick jag mycket på AA efter som jag är nykter alkoholist, där sitter människor sällan och sörjer allt för länge, det var där jag lärde mig att så småningom prata mig glad, utan att tänka på jobbiga grejer hela tiden, för så fungerade det där. Jag har femton nyktra år i år.

  Lyssna gärna på min delning, anden, och änglarna är med, vägledaren i himlen håller med och hjälper till att fördela vilka som får säga till om mitt eget liv.

  Åtta minuter, delning!