Claes Widerberg Andligt Medium – Shaman – Ring direkt eller boka tid, vardagar – 0735 33 83 17 – 09.00 – 19.00
Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Senaste kommentarer

  Universum talar och berättar

  Podcast – Universum talar och berättar

  Universum favoriserar varken enskilda religoner, ideologier, politiska system eller personligheter.

  Universum är paketet som håller om allt vi vet om all tid vi vet. I denna podd diskuteras lite relationer, samband och kretslopp. Och när får vi veta vem vi egentligen är? Egentligen vet jag det redan, men upplevelsen? Den har vi i tiden.

  Anden berättar även här, tänk på att även universums minne är en stor ande (minne) som med sitt eget sinne (jaget), har en god tanke med massor med humor. (Ärkeängel Gabriel i denna pod, och några till)

  Universum brukar gestalta och ge ton till alla andliga mytologiska väsen på vår jord. Ty det är så universums jordiska rum, odlar och kultiverar sin egen kultur av goda änglar och andliga mytologiska väsen.

  Lyssna 12 min