Claes Widerberg Andligt Medium – Shaman – Ring direkt eller boka tid, vardagar – 0735 33 83 17 – 09.00 – 19.00
Arkiv
Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Senaste kommentarer

  Kanaliserar guds varelse

  Podcast – Kanalisering av urgamla paranormala drömmar

  Är det normalt att tala medialt till den människa man var? Eller den människan jaget är här i dag? Vad är vad i en sekventiell upplevelse av tid i hela vårt liv? Är jag där då eller all tid här i nuet av allt då som nu? Och om så var? Än sen? I all tid av bud från kyrkans gud finner jag råd, att i alla förebud även tillåta den, som jag en gång var som själv? Yngst eller äldst? Vad är skillnaden i det nuet vi all tid är själv?

  2010

  Alla liv är allas liv, även Jesus, Buddha och Allah hjälpte mig här. in i ljudet av min egen värld, i andens namn av alla minnen jag fann, men själv?

  Skriv sa gud, men jag kan ju inte det svarade jag, tala sa gud, men vad ska jag säga, varade jag?

  Gör det bara svarade gud, och jag började för första gången att tala, utan att veta vad jag själv sa, som av mig själv men så skrev jag äntligen något jag förstod själv och visste något roligt med om inom mej själv.

  Eller 2008

  Jag fick äntligen fred, när jag förlät en man som heter Ardor. Han blev min typ av förebild som shaman.

  Ardor var en man jag läste om en i en bok som heter Vandra mot Ljuset av Michael Agerskov, från 1920.

  Alla svaren avslöjas så klart inte i denna podden heller, de kommer med tiden, om universum väljer det, vi har typ all tid i världen, ni vet?

  Lyssna 17 minuter