Claes Widerberg Andligt Medium – Shaman – Ring direkt eller boka tid, vardagar – 0735 33 83 17 – 09.00 – 19.00
Arkiv
Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Senaste kommentarer

  Minnenas arkiv i alla våra liv

  Podcast – Kanalisering, Minnenas själar talar och berättar lite olika vist som våra olika liv som vi tvingades eller bara råkade bli.

  Ta till er det ni förstod och strunta i resten, lägg inte så mycket på minnet, lyssna igenom allt igen vid ett senare tillfälle, och förstå något helt annat än ni först tänkt så bergsäkert i stället.

  Andevärlden lever i en slags anarkistisk eller demokratisk god ordning, där även de svagaste överlever och väldigt starkt och kraftfullt bestämmer balansen och ordningen som i framtiden gäller. För vi förstår ju alla vad alla levande varelser egentligen behöver för att alla ska överleva.

  Anden sitter och pratar med mig, själarna i tiden svarar och frågar tillbaks även om mig. Vem som är vem? Inte så viktigt, det här ger en liten liten inblick i att allt jag hör, blir begripligt på många olika vis, inte bara mitt eget och inte ens jag som tycker jag förstår något om det mesta som anden talar med mig om här, kan egentligen säga exakt varför de valde orden åt mig på detta vis.

  En berättelse med två olika lyssnare skapar en identisk ordrik berättelse med två olika betydelser. Men det, kan och håller guds tanke reda på och förstår åt oss levande själar väldigt lätt.

  Orden blir mest som ett räcke för mig att hålla mig i, när jag egentligen får en helt annan större och klarare upplevelse när jag lyssnar på allt vad de olika sinnena berättar för mig om mitt eget liv, bland annat.

  Lyssna 19 minuter