Claes Widerberg Andligt Medium – Shaman – Ring direkt eller boka tid, vardagar – 0735 33 83 17 – 09.00 – 19.00
Arkiv
Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Senaste kommentarer

  Om Julia

  Podcast kanalisering – På vandring i skog och mark.

  I bland så överskuggas jag av en mycket gammal tanke som jag själv tolkar som det romerska sinnet om tanken på det urgamla minnet, de hör inte nödvändigtvis i hop med landskapet jag för tillfället lever i här heller nämligen.

  Och vilken mental överskugga? Den romerska eller den nordiska? Eller den totalt världsliga överskuggan av hela Universum, leder denna ande hem till ljuset av all tid, hon som kommer smygande över till mig på min dagliga vandring i rum och tid?

  Vi får våga fråga Loke och de andra änglarna av i dag. Vad förstod vi först om människor vi en gång var? Och så tar jag det lite lugnt med mina egna konklusioner.

  Ta allt ni hör i podden med en nypa salt

  Eller som det i bland visat sig, med en god portion humor som det ofta visat sig.

  Lyssna om det går att förstå något mer än det jag för tillfället får höra omkring mig själv när jag går där i skogen och njuter av livet själv?

  Lyssna 14 minuter