Claes Widerberg Andligt Medium – Shaman – Ring direkt eller boka tid, vardagar – 0735 33 83 17 – 09.00 – 19.00
Arkiv
Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Senaste kommentarer

  Sitter i nuet och lyssnar på min världssjäl.

  Podcast och Kanalisering – Jag sitter på kyrkogården och låter andarna berätta om mitt liv för mig, jag kanaliserade min egne kropp och själ.

  Familj och gamla avlidna goda vänner, ej så tydligt namngivna, förhör sig om livet inom genom mig, de talar åter och berättar i tiden, just så som världssjälen kommunicerade med oss alla i de gamla liven.

  Allt är allt och ingen kan någonsin minnas allt åt alla, men tillsammans i enighet vinner vi alla lika och mins våra liv i fred.

  Tillsammans vet vi allt

  Lyssna gärna 23 minuter

  En tyst minut i minneslunden

  Ett kort allmängiltigt budskap från andra sidan. Huset anden talar om, är både en fysisk byggnad och en himlakropp, i tid och rum, som på detta vis är beroende av varandra i denna tid o tid, där vi i tiderna gå och vandra, med denna här.

  Lyssna en minut