Claes Widerberg Andligt Medium – Shaman – Ring direkt eller boka tid, vardagar – 0735 33 83 17 – 09.00 – 19.00
Arkiv
Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Senaste kommentarer

  Multiplayer Mindset

  Multiplayer Mindset

  Kanaliserar – Universum som är det multipla svaret på upplevelsen av mitt singulära liv.

  Våra liv och personligheter, kan bestå av åtskilliga parallella versioner av ett och samma liv som med tanken håller samman som ett enda liv som lever på på olika sätt. Även efter döden lever vi i singulära upplevelser av våra parallella uppgifter vi lever i samma liv.

  Jag har upplevt hur jag själv avlidit i mitt eget liv, för att genast förstå att denna gång var tiden inte inne och så var jag tillbaks i mitt eget nya förlängda liv, som det denna gång var tänkt.

  Jag får då och då uppleva hur det kändes när mina nära och kära, samt vänner och bekanta har avlidit, tyvärr trodde jag som ung att jag själv var dödligt sjuk och hade ofta väldigt ont i min egen kropp som om jag vore dödligt sjuk själv.

  När jag blev äldre så förstod jag att varje gång det hände, så dog ofta någon jag redan kände, kanske samtidigt eller några veckor eller ett par år senare.

  Och jo, vi har en himmel att leva och koppla av i då och då mellan liven, när vi vill.

  I himlen vilar vi då och då ut och gör upp våra nya planer tillsamman.

  Lyssna 6:55 minuter