Claes Widerberg Andligt Medium – Shaman – Ring direkt eller boka tid, vardagar – 0735 33 83 17 – 09.00 – 19.00
Arkiv
Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Senaste kommentarer

  Livet är vår teater

  Livet är vår teater och våra personliga roller är dess mystik

  Kanalisering – Min pappa och någon till, talar och berättar genom mig som medie, för två år sedan 2016-10-22. Jag gjorde den här kanaliseringen utomhus vid Mellsjön framför en öppen eld. Ett vackert minne jag kommer i håg än.

  Livets teater var lika aktuellt då. Min pappa och jag brukade ofta tala om sånt här när han levde. Tänk på att livets teater befriar vem som helst som vill sluta tro sej själv. I bland är det så skönt att bara lägga ner alla vapen och sluta tugga emot. Unga människor har ofta väldigt svårt med det.

  Även när jag var i tonåren kunde pappa och jag få förstå det här tillsamman. Eller rättare sagt, jag förstod något om det, frågade pappa om hur han vet? Och så svarade han och höll med som han redan förstod och vet.

  Vissa saker kan man verkligen veta, för att vi vet vad något annat som tydligen hänt, egentligen inte var.

  Lyssna i fyra minuter