Claes Widerberg Andligt Medium – Shaman – Ring direkt eller boka tid, vardagar – 0735 33 83 17 – 09.00 – 19.00
Arkiv
Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Senaste kommentarer

  Vilseledd av anden igen?

  Reportage och kanalisering från upplevelsen i nuet.

  I bland kan jag känna att nej i dag vill jag inte åka den vägen, jag ville åka en annan väg till en annan sjö. Jag känner att jag nästan kontaktar orsaken till mitt beslut.

  Orsaken är en vibrerande energi som jag upptäckt vid ett tidigare tillfälle men inte hann med att förstå klart några veckor tidigare. Jag hade bråttom där i från. Eller så var det inte meningen då.

  När jag är framme får jag ett telefonjobb, och sedan när vi är klar, kliver jag ut ur bilen. Då upptäcker jag hur andars minnen med olika personliga samband till mig, förklarar sig för mig ”lite som av mig självt” och får ”samtidigt” en liten hint om bekymret i förväg, om det som hände sen. Och så löste sig allt.

  När jag aldrig någonsin förlorar kontakten med mitt eget, rutnät, eller ska vi säga, den fjärde dimensionens geometri under en trance, så tappar jag aldrig minnet och kommer ändå i håg allt efteråt, men får sedan en helt annan, egen helhetsbild i efterhand, när allt är klart och trancen släpper. Jag blir liksom ledd igenom allt av mitt översinnliga medvetande i alla aktuella rumsupplevelser av tiden, som nuet känns igen på insidan i nuet av mig själv. (Förklaringen får duga så ungefär)

  Titta på filmen här, 6 min