Claes Widerberg Andligt Medium – Shaman – Ring direkt eller boka tid, vardagar – 0735 33 83 17 – 09.00 – 19.00
Arkiv
Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Senaste kommentarer

  Hemresa i lätt trance genom tiden

  Kanalisering – Alla kan lära sig något om det här.

  Mina egna tankar kring denna resa. Jag förstår den själv men vet, om ett tag kommer andra insikter. Den skrapar lite på ytan. Men utan ytan på vår planet, så kan vi inte vara något annat å tala om på den heller.

  En hemresa i tiden med tider som ännu inte är glad i det liv jag ville bli, för att dom själva skulle överleva sina egna trasigare liv, men jag hade aldrig tänkt att gå under själv, så jag svarade ju nej ända till de begriper det själv.

  Att ett ja endast gäller så länge vi båda eller alla på planeten överlever.

  Jag är shamanen och jag fick inte välja först vem jag skulle få vara själv.

  Lyssna 23 minuter i stillhet