Claes Widerberg Andligt Medium – Shaman – Ring direkt eller boka tid, vardagar – 0735 33 83 17 – 09.00 – 19.00
Arkiv
Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Senaste kommentarer

  Livet ifrågasätter inte sin intelligens!

  Livet ifrågasätter inte sin egen intelligens, livet är som en pensel som blandar och lånar de färger som redan finns.

  Jag känner människor som tror att de inte älskar sina egna liv längre och därför misstänker jag att de har gjort allt för att bevisa att jag har fel när jag hela tiden älskade mitt eget liv. Men jag gav aldrig upp

  Livet älskar sej självt utan att ifrågasätta sin existens, livet är bara det livet är, men människan ifrågasätter sin egen existens, mänskligheten har ännu ingen aning om vad den är bra för säger de.

  Men jag slår vad, världen var aldrig bara till för det de tror att den då är i stället!

  Alla människor älskar sina liv, men en del människor är så djupt olyckliga att de glömt bort varför de aldrig kan se att de också kämpar för livet genom att vara totalt och outsägligt hatiskt och vred! 

  Till slut bryter de tystnaden och berättar om sina egna liv, och svart magi existerar bara i en sekundär virtuell personlig fantasi, den är egentligen vit, lika värt är det!

  Men de känner frid och inser efter ett tag att de aldrig slutade älska sina liv.

  Livet är värt att kämpa för, och när allt stillade sej även i mitt liv, så kände jag igen mej i den du är, och jag ville hjälpa även dej att ta det lugnt, och kontrollera dej själv först: då kan du lära känna dej själv och så småningom förstå det jag har fått mej själv att förstå… 

  Men aldrig utan hjälp av en högre makt som visade mej vägen till rimliga och rättvisa vänner i andevärlden: Vägvisarna

  Ursprungsmänniskor som förstår vad vi alla skulle gå vilse i först!

  Sedan blir livet fint när våra äldre visaste förfäder visar vägen hem till frid! Vi är alla redan klara där och lever redan i deras klara värld.

  Jag vet att ingen människa hatar sitt eget liv även när de säger det så att de till och med tror på det själv! De måste leva och säga emot sej själv ett tag för att förstå vad de egentligen ville lära människan de va att bli bra på nästa dag.

  Fredlig, mental och andlig intelligens kräver att vi nästan inte hörs och känns inombords när vi lever väldigt många tillsammans på jorden i framtiden!

  Livet ifrågasätter aldrig sin egen intelligens var vi än upptäcker den, för i livet delar vi lika på allt! 

  Det blev en perfekt dag igen! 

  Med vänlig hälsning, Claes