Livets teater

Livet är en teater och världshistorien har skrivit era manus. Allt ni vet om livet har världshistorien lärt er att ni också är. Tro inte bara på det. Ta inte livet så allvarligt och tro inte på allt som tydligen bara gör oss gott men bara känns ont. Härda inte ut så i onödan, säg i från och var mjuk med er själva.

Livets teater är från början ett mycket gammalt påhitt, även på Romartiden var vi alla i bland tvingade att ”go with the flow” när vi följde med på cirkus då och då.

Det var en hedersak att man som gladiator dog snyggt och prydligt helt enligt manus inför publik. Det visste publiken väldigt hårt och bestämt i förväg. Annars fick gladiatorn skämmas inför sina mästeregisörer och bödlar som beordrat hela spektaklet å folkets alla vägar

Vi har det ändå rätt så bra i dag, ta inte livet så allvarligt och ta ingenting ni vet personligt. Tro inte på allt världshistoriens mästerregissör lärt er att ni vet, livet är ju fortfarande er teater. Och gör nu inte bara som alla andra tror de vet om er. Spela bara med lite lagom, och skapa era egna levnadsroller fritt och älska er själv lite mer och sprid er själva i vinden så alla andra får uppleva mer kärlek.

Får ni inte väldigt bra betalt för att spela rollen som fattig eller rik, lyckad eller misslyckad skit, förövare eller offer? Släpp skiten och gå vidare med ert eget liv.

Jag sysslar med andlig och medial vägledning. Min roll som shaman och medie är att vara sufflören i era egna verkligt levande skådespel, och anden som är minnet finner orden jag i änglarnas tanke läser upp för er.

Och så leder jag dej vidare till ett nytt samspel i balans med naturens alla varelser som fortfarande lever och även förstår sej på era egna liv i fred.

Vi lever på 2000 talet i dag. Och det blir en fin dag även i dag.

Mobil 0735 33 83 17

Besök hemsidan och läs min presentation, den beskriver lite löst vad jag sysslar med och där hittar du även priserna och några olika betalningsmetoder. Swish funkar smidigast.

http://andligutveckling.se/om-mig/

Med vänlig hälsning, Claes