Claes Widerberg Andligt Medium – Shaman – Ring direkt eller boka tid, vardagar – 0735 33 83 17 – 09.00 – 19.00
Arkiv
Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Senaste kommentarer

    Mellsjön

    Andes tal om dagen som var, 4 minuter i total privat tystnad medan anden talar och berättar, jag lyssnar och hör vad den säger, inget nytt för mej, men lugn och ro i andens stilla glädje vid en härligt brasa, det tackar jag aldrig nej till själv.

    Livet är en enda samling av långa berättelser, livet är egentligen en teater och världshistorien har indirekt skrivit förslagen på era manus, och ni besätter och berättar rollerna i er egen tro på den världsföreställning, ni själva levde och blev, långt innan ni kunde känna och berätta, förändra och förbättra, tron på era egna verkliga nya lyckligare liv, förändrade i livet med kroppen, av er själv, för er själv. 

    Det är så vi skriver nya friska manus till framtiden som också angår oss själv. När världen behöver oss på jorden igen.