Claes Widerberg Andligt Medium – Shaman – Ring direkt eller boka tid, vardagar – 0735 33 83 17 – 09.00 – 19.00
Arkiv
Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Senaste kommentarer

  Gråt inga tårar av silver, och tig aldrig för allt guld i världen! 

  Om vi leker med tanken att det finns hyperintelligenta psykopatiska Aliens som kommer och rövar bort er alla enligt den vanliga fiktions-steriotypen av Aliens. (Film och fantasi)

  Aliens, alldeles oavsett om de finns eller ej, alldeles oavsett om vi har olika biologiska jordiska ursprung eller ej, de har totalt sett, maximalt, samma antal sociala instinkter som vi människor också har, allt levande har redan det maximalt gemensamt. (Det finns bara ett fåtal maximalt möjliga grundinstinkter.)

  Precis enligt samma naturlagar som avgör att vi grovt tillyxat, bara har sex olika huvudriktningar i tid och rum, tillsammans att färdas i.

  Dvs fyra väderstreck och uppåt samt neråt, och där emellan har vi gott om utrymme att inte stöta samman med er människor.

  Förrän vi möts i sprickan mellan världarna och känner oss inom genom omkring varandra, i en flytande position, som helt saknar avstånd, rum och tid, och ändå har alla avstånd, rum och tid att rå och hålla om.

  Där i sprickan mellan världarna finner vi alla den närmsta vägen till Gud, inom genom omkring oss. Helt utan verkliga avstånd och tid, men inte utan länkningar i all rum och tid. Vi befinner oss ständigt i tid som finns och tid som inte finns, samtidigt. 

  Så färdas varligt med vardagliga tankarna genom andarna av de små grå! 👽