Suttungamjödet – Andlig utveckling

Suttungamjödet 

För andlig vägledning, samt medial och personlig vägledning: 0735 33 83 17
För mer information och priser/

 

Mediums gåvor är ofta ett begär som är lika listigt, falskt och starkt som brännvin, och så vet ni, alla ni andra i den stora världsomspännande andliga AA gemenskapen för andligt tillfrisknande, vad det lika ofta handlar om i världen bland shamaner, som blev medier och tappade balansen ett tag.

Och när jag väl vågade bli den shaman jag egentligen var, så fick jag åter ta i tu med allt jag vet om listig, falsk och stark i andligheten mediala tal som medial shaman av i dag.

Och jag känner åter att livet är på rätt väg, jag tillfrisknande tillsammans med de andra som är på väg, rätt in i himlen tillsammans med er.

För tillsammans går vi och är Gud i all ting vi tillsammans vet.

Och jag har under min andliga resa aldrig trillat dit på brännvin och droger igen! Men jag förlorade lik förbaskat både hus jobb och hem. Men vann allt lika ärligt  tillbaka.

Livet består enbart av våra egna berättelser, och med berättelser skapar vi magi, svart, vit eller neutral? Mediala medier och shamaner vet bara det här, andevärlden är ett resultat av våra minnen som av berättelser är värld.

Mvh Claes, Roachna Shaman

(Läs gärna den korta berättelsen om Suttungsmjödet på Wikipedia, se på Oden som den shaman han egentligen är. Han går på, varenda nit i sitt eget liv, och förstår sej på sej själv. Tillsammans med resten av världen.)

https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Suttungamjödet