Claes Widerberg Andligt Medium – Shaman – Ring direkt eller boka tid, vardagar – 0735 33 83 17 – 09.00 – 19.00
Arkiv
Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Senaste kommentarer

  Är du en blivande Tengil?

  ”Två bävrar byggde detta bo tillsammans, en fader och en moder organiserade hela markanläggningen och bygget tillsammans.”

  Människor går ofta och känner till kollektivt vad den enda sanningen är, de ser inte den andra motsvarigheten till dess egen tro.

  Människor lever så för det finns egentligen inte någonting som säger emot i deras egna tankar, och deras livserfarenhet bjuder inte på motstånd i tanken till dom själva. Deras egna tankar håller med om sina egna tankar över allt.

  Självransakan kommer inte till människor hur som helst, det saknas en allvarlig konsekvens som tvingade dom till det.

  Om våra innersta andliga vägledare däremot tillåts öppna upp oss alla mot en ny aspekt av det större övergripande andliga kollektiva medvetandet, dvs minnet är lika med ande i singular och anden i det kollektiva medvetande pluralet.

  Då häpnar människan och har svårt att vara rasister eller ens vara emot varandras åsikter och religioner längre. Allt som så att säga ges ensidig makt att styra våra tankar, utplånar hela civilisationer till slut.

  Exempel

  Och i bland blir människor sjuka, en bacill infekterad dess kropp och immunförsvaret säger stopp, och börjar återställa balansen. Det blir krig i människors kroppar ett tag.

  Precis som när en listig falsk och stark tanke, infekterar världen genom obalans i våra mänskliga instinkter. Människor vill instinktivt behålla all makt för sej själv. Med all makt kan man sjukligt kontrollera alla pengar, alla sexuella möjligheter, all mat, och all kärlek och glädje.

  Och till dess den lille Tengil som snart är vuxen och vill regera helt själv. Lärt sej säga emot sina briljantaste idéer så får han inte bestämma vilka tankar som är okej om ni är en ansvarstagande förälder.

  Det gäller alla pojkar och flickor. Säg emot er själv ofta ofta. Få vuxna gör det sällan nu för tiden, det är därför ni ofta är så lätta att kränka. Tänkande vuxna människor känner sej sällan verkligt kränkta av sina egna tankar, bara ständigt undrande och frågande, varför gör de på detta viset 😉

  Ensidigt makt över sitt eget liv?
  Det är en enfaldig tanke, men varje århundrade föds det bevisligen en ny TankeBacill i tanken på människor som sedan försöker utrota världen så att bara några kvar förstod vad det inte var så jävla bra för.

  Men varje nytt krig, vi överlever ger oss åter ett starkare mentalt andligt immunförsvar. Människor blir gradvis immuna mot farliga dåraktiga tankar.

  Att ständigt säga emot sina egna tankar och så att säga tänka lite dubbelt, det är inte falskt när man kontrollerar sina egna tankar och idéer med motfrågor, och sedan håller balansen mellan båda ytterligheterna som människor ensidigt kallar på som det ända som är det onda eller det ända som bara är allt det goda.

  Gör en självransakan medelsvensson.
  Skulle världen överleva med just dej som enväldig härskare på den högsta tronen på jorden så ock i himlen?

  Om du tror det? Då är du just nu en blivande Tengil.

  Ditt mentala andliga immunförsvar är infekterat av en parasit eller självhävdande demon som låter exakt likt din egen oemotsagda tanke, som tvingar dej att tänka totalt ensidigt och enfaldig Konung blir du sen.