Claes Widerberg Andligt Medium – Shaman – Ring direkt eller boka tid, vardagar – 0735 33 83 17 – 09.00 – 19.00
Arkiv
Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Senaste kommentarer

  Om samhället, kollektiva medvetandet, individen och hela framtiden.

  Ger Andlig vägledning

  Mycket långsiktigt, om samhället, kollektiva medvetandet, individen och hela framtiden.

  ᛏ – Ti eller Tyr. ᛫ Fadern i Himlen ᛫ Andlig krigare ᛫ järnvilja ᛫ omutlig ärlighet ᛫ offervilja ᛫ ensamvargen ᛫ Bland mycket annat som är viktigt att se just här.

  När vi väl balanserat vilddjuret (kollektiva medvetandet) i samspel med våra individuella liv, så som vi och de fritt strövade i minnet inom och omkring oss i alla våra liv.

  (Balansera era egna individer med er egen andel av det kollektiva Odjuret, skapa fred och samexistens, så existerar odjuret inte mer. Ni lever sedan i samexistens med er själva kan man säga.)

  Det kollektiva tidlösa men ändå i all tids medvetande är ändå en total nödvändighet, annars har vi ingen personlig identitet eller kollektivt mål och mening med ett enda individuellt liv.

  Varje liv är egentligen ett energilån som ska betalas tillbaka på ett eller annat sätt.
  Och förluster kommer oss alla till glädje som livets nya vinster i framtiden.

  Balans i Gud

  Lev och stå ut eller lev mycket hellre rimligt och rättvist fördelat tillsammans och njut.

  Det är framtiden som kommer oss alla till godo i lagom överflöd utan ständiga svåra tankar och oro för plötslig ond bråd död.

  Vi dog våra egna gamla offrade liv och lever nu snart i vår egen rikligare balanserade naturligare framtid.

  Även jordens och universums liv är oändligt, men det inkarnerar och tänker om allt precis som vi.

  Läs gärna om Tyr som offrade sin ena hand när han kopplade Fänrisulven. I min värld är det mänskliga kollektiva medvetandet en slags fenrisulv. Som går att samexistera fredligt med, vilket också är totalt nödvändigt. För vi har inget annat val.

  Själen är mäniskans bästa vän ungefär som hunden kan få vara det. Själen är vårt eget kollektiva medvetande. Men som individer går vi med Gud och då upptäcker vi våra egna individuella motsättningar. Vi skapar fred och tämjer oss själva till en rimlig enkel disciplin och lydnad.

  Vi rannsakar ofta oss själva och ställer oss frågan vad är rimligt om allt jag vet, individuellt och kollektivt. I rimlighet i våra påståenden om oss själv. Och om knuten med frågan, frågorna inte löser upp sej lätt i Gud. Då ligger svaret utanför er själv på en annan individ att tänka och förstå klart med sitt eget liv. Den individen ska också närma sej Gud och släppa er fria.

  Sinnet om tanke och minne –

  Gud är sinnet, tanken är Ärkeängel och minnet är ande, även det individuellt och kollektivt i all tid och medialt kommunikativt avståndslöst i icke tid.

  I gammal nordisk mytologi är Oden sinnet, Hugin, tanke och Munin minne. Försök inte bli allt de en gång va, men finn gärna liknelser som ger er svar, och jämför gärna olika religiösa mytologiers kusliga samband med varandra. Människan tänkte likadant tillsammans på hela jorden för länge sen.

  Behöver du personlig andlig vägledning? Slå mej en signal på 0735 33 83 17 så förklarar jag hur det går till och vad det kostar. 

  Eller besök denna sida och läs mer. https://andligutveckling.se/kontakt

  Läs mer och undersök er egen liknelse med Tyr