Claes Widerberg Andligt Medium – Shaman – Ring direkt eller boka tid, vardagar – 0735 33 83 17 – 09.00 – 19.00
Arkiv
Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Senaste kommentarer

  Andlig vägledning av den ande jag är som vägleder mej. 

  Andlig vägledning.

  När jag begriper att andra starka krafter ännu inte begriper sej på mej. Och lik förbannat får den vara starkare än mej. Då gör jag som jag brukade själv. Då får jag be min egen högre makt som är den jag var, att ta över och leda mej vidare ditt jag ska va och ständigt är på väg, som den jag även är i tiden jag lever här.

  Exempel på vad jag lärt mej med tiden i den ande jag är, och förstår hela min egen enkla värld, som är det enkla rika liv jag fortfarande lever i rum och tid.

  Jag har fått ordning på mitt favoritobjektiv och kan börja fota med riktiga kameran igen! 

  Nu för tiden är jag ganska fattig och uppskattar mina saker mycket mer när jag inte har råd att köpa nytt när jag vill. Å andra sidan, jag lärde mej att uppskatta mobilkameran lika mycket i stället. Man har aldrig råd att vara snobb när man älskar att skapa de bilder man tycker om själv. För då får man intet skapande klart och allt blev ogjort och inget blir så bra, av det i stället.

  Snobb har jag aldrig tillåtit mej att bli! Jag har alltid valt att vara så fri i mina tankar att ingen gillade mej för det. 

  De tyckte inte att jag levde ett rikt och värdefullt liv som de skulle vilja leva och i stället valde att förstöra åt mej mot min vilja. Men bara om jag lät dom alla göra ostraffat som de ville med mitt eget liv det vill säga. 

  Men det får de ju inte, Gud tillåter inte det, för då får de ju inte finnas för mej heller. Och för mej får de finnas, de kan inte undvika att existera nämligen. 

  Och det går jag alltid med på själv, för som en sådan andlig snobb likt Hitler har jag aldrig varit i detta liv. Allt liv är lika är fortfarande lina värt och rikt. 

  Om ni frågar mej direkt verbalt och mellan fyra ögon! Eller på telefon. 

  Så Gud gav mig sinnesro att acceptera vad jag ensam inte kunde förändra. Gud gav mig mod att förändra mej själv. Och förstånd att inse skillnaden

  Och så fick jag börja skapa mitt eget igen, även när de tillfälligt starkare krafterna inte ville tillåta det under några verkligt onödigt svåra år. 

  Dessa krafter får acceptera att det inte finns något första eller sista ord i en diskussion eller en enda bild som de själva inte tog. 

  Då de ständigt försökte hålla rätt på mitt eget liv de hatade för att jag älskade mej själv och varit van ett långt ensamt liv. 

  Jag ber aldrig dessa människor om hjälp igen! Jag ber bara min högre makt om hjälp. Jag är bara medveten om ca en miljarddel av hela mej själv i det medvetande jag lever som människa här. 

  Och så vägleder jag er som vet att ni själva är tvingade att vara ansvariga för era egna liv. 

  Men min tid som andlig vägledare tar jag betalt för, medan bilderna blev gratis.