Claes Widerberg Andligt Medium – Shaman – Ring direkt eller boka tid, vardagar – 0735 33 83 17 – 09.00 – 19.00
Arkiv
Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Senaste kommentarer

  Mellan tummen och pekfingret

  Hur Aliens ser ut?

  Frågar vi Aliens, så ber de oss titta en gång till i spegeln.

  Precis som det finns ett visst antal riktningar och naturlagar så kan aliens påminna till utseendet om precis vad som helst, men vi kommer inte bli så förfärligt överraskade av att alla djurens utseenden är universala. Aliens kommer inte vara ett undantag.

  Det finns andliga levande väsen, de syns inte, allt ljus är inte synligt för oss människor, men andra djur ser och hör dom. I bland kan jag se dom som vibrationer som liknar tvådimensionella infraröda vibrationer i vinden.

  Det finns färger vi inte kan se, men så okända är de färgerna egentligen inte för någon, men andar kan tydligt se dessa färger som bara vissa insekter klarar av att se. När det gäller okända former vi aldrig har sett?

  Andevärlden har visat mig vanliga former som jag inte kände igen. Vi kan nämligen delvis råka få uppleva oss själva mentalt via den andra dimensionen och då, känner man plötsligt inte till alla eller några former och färger alls. Människor kan uppleva detta tillstånd i en fullt vaken nära-döden-upplevelse, eller en djup medial hypnos eller så kallad medial extas, eller under inflytande av hallucinogena droger.

  Det finns bara ett visst antal former, men det finns även mentala platser i centrum inom oss av oss själv som bara är tvådimensionella, för verkligheten av rum och tid, upplever vi omkring oss liv efter liv.

  I en blandad mental upplevelse av tid utan tid, så är det möjligt att veta lite hur som helst. Man får inte en hel chans att bara tänka efter ordentligt som en mental fysisk människa, som utan sitt människoliv förstår oändligt mer än något egentligen blir fint, om vi ville vara människa hela tiden.

  Jag älskar alla mina gamla tankefel, utan de får jag svårt att minnas något värt att försvara människors osannolika vittnesmål om nära-döden-upplevelser, vi andra kanske aldrig trodde på av ett mycket enkelt skäl.

  Vi vet inte hur alla människor upplever sina liv själva jämt och ständigt. Men jag har upplevt det själv på olika vis och jag erkänner att jag hade fel.

  De såg färger som insekter ser och de får delvisa grumliga mentala dataliknadeupplevelser via den andra dimensionen.