Claes Widerberg Andligt Medium – Shaman – Ring direkt eller boka tid, vardagar – 0735 33 83 17 – 09.00 – 19.00
Arkiv
Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Senaste kommentarer

  Förnyar kontakten med universum.

  Vi sökte genom bön och meditation att förbättra vår medvetna kontakt med Gud, Sådan vi uppfattade Honom, varvid vi endast bad att få kunskap om Guds vilja med oss och styrka att utföra den.

  Så lyder till exempel det elfte steget inom tolvstegsprogrammet. Det är ännu i dag något som jag använder mig av. Några gånger under dagen återupprättar jag en ny uppkoppling till himlen eller universum.

  För mig går lättare om jag samtidigt pratar lite högt för mig själv, då gör jag större skillnad på min egen sanningsenliga röst som talar med de tankar jag väljer själv, och de andar jag visserligen förstår inte är mina egna tankar, de går vidare till sina egna liv.

  Tricket är mig är att ta äganderätten till tanken och använda min egen röst och bestämma själv vilken tanke jag använder.

  Resten försöker jag inte förstå så mycket om just då.

  Det tar fem minuter att så att säga förnya uppkopplingen till himlen eller universum, för mig i dag.