Den kluvna tungan

Den kluvna tungan indianerna pratade om, finns den?

Den kluvna tungan finns verkligen på riktigt, den kan beskrivas på otaliga vis, och jag upptäckte det ofta som barn och ung, och än i dag när en människa i en diskussion kämpade sig igenom och la orden i munnen på mig, så att jag faktiskt sa emot mig själv.

Det här är det högre mentala jagets fulspel eller kropparnas mentala kamp att desperat utkämpa för att vinna mot varandra. Vissa människor blir för starka av den energi de tar emot av människor de diskuterar hätskt eller ljuger för, människor blir ofta väldigt starka just tillsammans med mig. Anden berättar även att, den så kallade motståndaren tvångsmässigt eller medvetet lyssnar och följa med väldigt bestämt i sin egen tanke, och när de hör era ord, säger de samtidigt emot er i sin egen tanke väldigt väldigt hårt, ord för ord. Helt plötsligt råkar ni säga och hålla med om precis exakt just det ni absolut inte tänkte eller ens ville gå med på. I ett vanligt familjebråk är detta inte ovanligt. Där den på ytan svagare partnern ofta får sin man eller kvinna att säga totalt emot sig själv.

Mediala människor är ofta väldigt känsliga för det här men vet direkt när det inte står rätt till i en diskussion och lämnar omedelbart rummet utan förklaring. Medialt omedvetna människor känner lika lätt igen det när de till exempel kommer in i ett rum och helt plötsligt så tappar de modet eller blir oförklarligt rasande. Men de tror att de är dumma och inte kan försvara sig vettigt.

Ni råkar oftast ut för det här tillsammans med skrupelfria människor, och ärligt talat, jag har många gånger förlorat diskussioner med människor som angripit mig utan att ens veta vem eller vad jag mindes om mitt eget liv, rätt vad det va så råkade jag av misstag riktigt illa ut. Det borde kanske inte varit så farlig om jag hunnit säga förlåt nu sa jag fel, men om de som lyssnad ville att jag skulle ha fel så fick jag det, det var redan för sent.

Så fick jag väl ta det och råkade kalla gubben för jävla fitta. Utan att jag ens tänkte orden själv. När han ljög om mig så råkade jag skrika dom tillbaks, och jag lämnade rummet omedelbart. Det finns inget att förklara efter det nämligen. Man får hålla med och spela charaden klart och säga förlåt sen.

Den kluvna tungan dyker dessutom lägligt upp på denna korta pod, lätt illustrerad eller överskuggad mentalt av anden.

Från 2017-09-16