Claes Widerberg Andligt Medium – Shaman – Ring direkt eller boka tid, vardagar – 0735 33 83 17 – 09.00 – 19.00
Arkiv
Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Senaste kommentarer

  Andarna på Lindbacke

  Budskapet är väldigt jordnära, generellt och vardagligt.

  Det beskriver även lite generellt hur jag arbetar när jag tar emot budskapen till min klienter. Anden berättar tillbaka till mig om tiden som den uppfattar mig i alla de liv jag själv levt. Liven vi lever utgörs av många gamla minnen, liv vi själva levde, i bland levde vi våra minnen många gånger.

  Jag sitter utomhus i skydd för snålblåsten, jag går fort i lätt trance, och låter anden tala, och andliga individer byter plats i rum och tid och talar tillsammans och tillbaks till den tid, jag sitter i nuet just jag lever i, här på jorden och upplever frid, i blåsten på Lindbacke.

  Den berättar från en plats inom, genom och ändå bortom omkring oss själv, på en plats i universum, vi i minnet av våra liv kallar andevärlden, liv efter liv, medan tiden utspelas omkring oss själv, i ett simultant universum vi upplever inom oss men som ändå inte syns så lätt omkring oss. Om inte himlarna är med och hjälper oss alla på jorden till fred.

  Ljudkvalitet B

  13 minuter använd gärna lurat.