Claes Widerberg Andligt Medium – Shaman – Ring direkt eller boka tid, vardagar – 0735 33 83 17 – 09.00 – 19.00
Arkiv
Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Senaste kommentarer

  Anden som heter Am

  Vem var Am?

  Jag går på min vanliga promenad och väljer att sätta mig en stund och låta mig falla i lätt trance så att anden kan berätta vad den nu ville berätta för mig. Detta föregås av att jag precis innan får flera insikter om kvinnors gamla liv till mig. Och jag förstår också varför vi män känner och förstår som vi gör i bland. Am bryter sig igenom och talar inom genom mig själv från en plats vi för enkelhetens skull kan kalla himlen eller andevärlden. Som bara kan nås från utsidan av världen, och från vilket ingenting (inklusive ljus) kan undkomma.

  Lärare i himlen har vi gott om, och när de avslöjar sina namn eller liv för mig så har jag levt en sekvens av deras liv klart för mig själv men jag har inte tänkt på vem läraren i himlen är. De brukar nämna sina namn eller ledtrådar om vilka de är när jag på något sätt är färdig just med vad de vet om sådana liv även jag förde fram till denna tid jag lever i dag.

  Jag kan även känna att jag varit den kvinnan i ett liv, som behövde få svar genom att jag levde det liv jag lever i dag.

  Lyssna 3 minuter på andekvinnan