Jag blev sugen på att tala om nuet igen, men?

Kort reportage om nuet och vem som får tillgång till det?

Jag blev sugen på att börja tala om nuet igen, men varning, nu är någon här och ville förmedla något fult och olagligt. Jag gick med på att lyssna ändå och se om de vågade förstå och vara lagliga? Och så …

Det händer dagligen att även jag blir överfallen av hatiska andar som ger uttryck för sitt eget hat mot mig, de har hat till mitt eget liv i den kropp jag lever i. Ofta sympatiserar de just nu, med nu levande individer de har sympatisk anknytning till i samhället av denna tid.

Jag klippte bort det mesta den så stolt proklamerade, att den är så värd. Jag tar dom inte personligt och så får de prata bort sig själva med mig så de varken vet ut eller in vem de till slut är själva. Jag känner hur rädd den blir och snart ger den upp och går in i mitt ljus.

Och så slutade allt gott i dag och i morgon är en annan dag.

Lyssna tre minuter