Claes Widerberg Andligt Medium – Shaman – Ring direkt eller boka tid, vardagar – 0735 33 83 17 – 09.00 – 19.00
Arkiv
Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Senaste kommentarer

  Kanalisering och samtal med andar

  Kanalisering och podd – Jag var till Sundbommens Båtsmanstorp och satt på en sten och kanaliserade.

  Jag kanaliserade lite och jag hade det riktigt fint tillsammans med andarna som gjorde några personliga klargöranden när de talade och berättade tillbaka om vad som har hänt den senaste tiden och i vissa fall de senaste tio åren.

  Så brukar andarna tala till mig när jag inte arbetar med klienter då jag normalt sett låter dom berätta för mina klienter vad de i bland kan få för hjälp i sina liv, de kan även tala på flera olika språk och dialekter, i bland på väldigt gamla dialekter eller helt okända språk osv.

  Sedan talar jag lite om mina egna upplevelser av min naturliga trygghetsinstinkter som jag upplever som något väldigt positivt, utan oro och stress för framtiden nu för tiden. Jag vägar åter se det stora i det lilla omkring mig och livet är gott att leva tro det eller ej.

  Lyssna femton minuter