Claes Widerberg Andligt Medium – Shaman – Ring direkt eller boka tid, vardagar – 0735 33 83 17 – 09.00 – 19.00
Arkiv
Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Senaste kommentarer

  Jordens dåtid nutid och framtid

  Kanaliserar nuet i portalen av all tid, inom genom omkring våra liv

  Kanaliserar nuet i portalen av all tid inom genom omkring våra liv på jorden vi levde och åter får bli, den tiden igen, ända till våra vänner i Universum räknat hem oss till tiden som även lämnar oss alla i fred.

  Denna text beskriver verkligen inte hela innehållet! Innehållet kan uppfattas på väldigt många olika vis, men i slutänden är jag orubblig. Överlever jag denna levnad så långt som det var tänkt, så lever jag ett lagom och fredligt liv även i framtiden där jorden inte går under längre. Medan andra paralella grenar av framtiden eventuellt får möta ragnarök i en egen parallell version av livet i multiversum.

  Lyssna och avgör själva vad ni kan uppfatta att allt detta får handla om för er.

  (Jag får i inledningen kanalisera kort om Judar, jag var totalt emot judeutrotningen, den hade inte behövt att ske.)

  Lyssna 15 minuter